יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

שעועית ירוקה עם עגבניות שרי ובזיליקום

תוספת מהממת לכל ארוחה – מושלמת קלה להכנה

13:32 ,21/09/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

תוספת מהממת לכל ארוחה – מושלמת קלה להכנה

המצרכים:

1/2 חבילת שעועית ירוקה דקה (או חבילה שלמה אם רוצים) קפואה שטופה ומסוננת ממים
1 שרוול עגבניות שרי שטופות (כחצי קילו) חצויים לחצאים
כ – 3 כפות בזיליקום קצוץ או אפשרי להשתמש ב כ- 3  קוביות קפואות מופשרות
1/2 ראש שום קלוף וחתוך לפרוסות
2-3 כפות שמן
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1.  בסיר בישול נשים את השעועית השטופה ונוסיף מים עד לגובה מחצית הסיר. מביאים לרתיחה ומורידים הלהבה. מבשלים כרבע שעה (או יותר) עד שהשעועית מתרככת

2. מסננים את השעועית במסננת ומעבירים לקערה

3. במחבת נחמם כ 3 כפות שמן ונטגן את השום הפרוס עד להזהבה קלה. נוסיף את עגבניות השרי החצויות למחבת, נוריד הלהבה ונטגן אותן עד שהן מתחילות להיות רכות ומפרישות נוזלים

4. נוסיף לעגבניות מלח, בזיליקום קצוץ ונערבב

5. נעביר את השעועית לתערובת העגבניות,  נוסיף לעגבניות מלח, בזיליקום קצוץ ונערבב בעדינות
ואם יש צורך נתקן התיבול (תוספת מלח או תוספת בזיליקום), נכבה הלהבה.

6. ניתן להגיש חם או קר

7. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. שנה טובה הגיב:

    השרי מקפיץ

  2. יפעת הגיב:

    שווה בטירוף

  3. עוקבת הגיב:

    יאמייי. אלופה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו