חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
שניצלי עוף אפויים ממולאים במחית עשבי תיבול או פסטו
מנה טעימה וחגיגית
אפשרי גם עם מחית תפוחי אדמה או מחית בטטה, או רוטב פטריות/ממרח עגבניות (המתכונים במטבח של שרה מיכאלי)
מחית ירוקה למילוי כ- 20 שניצלים:
שניצלי עוף דקים למילוי (עם פשיט שניצל או לבקש מהקצב שניצלים למילוי)
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש שום קלוף ושטוף
חצי כפית תבלין חווייג'
רבע כפית/חצי כפית שטוחה מלח
או לחילופין : ממרח רוטב פסטו
לציפוי השניצלים:,
2 ביצים טרופות
כ – 2 כוסות פירורי לחם (השתמשתי בגריסיני)
הוספתי לפירורי הלחם גם כרבע כוס שומשום
תבנית גדולה
נייר אפייה
אופן ההכנה לשניצל ממולא בעשבי תיבול:
1. בקוצץ ירקות/מעבד מזון טוחנים את עשבי התיבול עם השום
2. שמים המחית בקערה ומוסיפים חוייג' ומלח.
מערבבים היטב.
3. מרפדים בנייר אפייה תבנית שטוחה גדולה של
התנור, ומשמנים/מרססים את נייר האפייה במעט
שמן
4. בצלחת שטוחה מניחים פיסת שניצל דקה ומורחים
על כולה שכבה דקה ממחית עשבי התיבול.
5. מגלגלים את השניצל לגליל דק כמו בהדגמה
6. טובלים בביצה טרופה ואח"כ בפירורי הלחם
והשומשום.
7. מניחים כל השניצלים בתבנית המרופדת ומרססים
מעט שמן על כל אחד מהשניצלים.
8. מכניסים לתנור בחום של כ 180 מעלות, למשך כ
20 דקות או עד שהשניצלים משחימים. (החום
שונה בין תנור לתנור, ולכן יש לבדוק כל 10 דקות)
9. מגישים חם.
10. בתיאבון
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
רק מעדכנת שזה המתכון הכי טוב שמצאתי בגוגל לשניצל ממולא, תודה
איזה כיף, ממש תודה
יאווו אחד המתכונים, הפשרתי חזה עוף הלוואי שיצא כמוך חחח
בהצלחה ותודה
הם ממש נראים ואוו מושלמים ויפים
תודה רבה דנה
רק שלא יצא בטעם של עשבים. חשןב לשים במידה הנכונה…
שווה לגמרי תכלס אפשר למלא עם עוד כמה דברים…
בוודאי