חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
שיפודי פרגיות/עוף מתובלים בעשבי תיבול – מהמם
שיפודים מתובלים בתערובת עשירה של עשבי תיבול. קל להכנה וכל כך טעים
שיפודי פרגיות/עוף מתובלים בעשבי תיבול
שיפודים מתובלים בתערובת עשירה של עשבי תיבול. קל להכנה וכל כך טעים
המצרכים:
1 ק"ג קוביות עוף/פרגיות (בגודל בינוני) שטופות ומסוננות ממים
1/2 צרור כוסברה שטופה (או פטרוזיליה או גם וגם)
1/2 ראש שום (או פחות) קלוף ושטוף
1/2 כפית כורכום
מלח (להתחיל עם חצי כפית)
שמן
אופן ההכנה:
1. נטחן את הכוסברה והשום יחד בקוצץ ירקות או ידנית לתערובת קצוצה דק
2. נשים את הפרגיות השטופות בקערה ונוסיף להן את עשבי התיבול, כורכום, מלח וכ 4-5 כפות שמן
3. נערבב היטב
4. נשפד שיפודי עץ קטנים בפרגיות המתובלים
5. נחמם כרבע כוס שמן במחבת פסים או מחבת טיגון ונצלה את השיפודים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב/שחום
6. וזהו מוכן, בתיאבון
מוזמנים לשים עוקב
לעוד מתכונים תעקבו אחרי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, בפייסבוק וביוטיוב:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / שיפודי פרגיות/עוף בעשבי תיבול
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
ווא ניראה מעולהה😋
תודה רבה
מושלם, מתאים בול לצהורים
עם התיבול הירוק זה נראה מעולה
תודה רבה
לגמרי מסכים