חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
שיפודי פרגיות וירקות צלויים
מתכון סופר טעים, משביע וכל כך קל להכנה מהמם גם להגשה בשבת וגם לאורחים
שיפודי פרגיות וירקות צלויים
מתכון סופר טעים, משביע וכל כך קל להכנה
מהמם גם להגשה לאורחים
ממליצה להכין כמויות כפולות!!!
המצרכים:
1 ק"ג קוביות פרגיות שטופות ומסוננות ממים (לבקש מהקצב שיחתוך לקוביות בגודל בינוני)
1.5 כפות תבלין "ברביקיו על האש" (להשיג בחנויות התבלינים)
שיפודי עץ קטנים (תלוי בכמות הבשר)
כ- 5 כפות שמן 5 כפות נוספות של שמן לטיגון
ירקות חתוכים לקוביות בינוניות, דוגמת: בצלים לבנים, בצלים סגולים, עגבניות שרי, קוביות פלפלים בכל הצבעים
(אם יש צורך מוסיפים מעט מלח, תלוי במליחות של תבלין הברביקיו)
אופן ההכנה:
1. בקערה אני שמה את הפרגיות ומוסיפה את תבלין הברביקיו והשמן. אם יש צורך מוסיפים מעט מלח לפי הטעם.
2. מערבבת היטב ומשפדת שיפודי העץ את הפרגיות והירקות לסירוגין (אפשרי רק פרגיות). מניחה על מגש/צלחת שטוחה גדולה
3. מחממת מס' כפות נוספות של שמן על מחבת פסים וצולה את השיפודים על להבה נמוכה משני הצדדים, עד להשחמה/הזהבה יפה
4. מגישים ובתיאבון
כל המתכונים מהמטבח של שרה מיכאלי גם באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / שיפודי פרגיות וירקות
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מקורי, שווה לנסות בשיפוד… תודה
תודה
נראה מושלם. פרגיות אין לי אבל אנסה עם חזה עוף
תודה רבה