יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

שוקי עוף מטריפים וקריספיים באפס מאמץ!!!

ארוחת צהריים מושלמת בתוספת סלט/אורז/תפוחי אדמה

14:42 ,07/12/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:

כ – 10 שוקי עוף בלי עור שטופים ( או יותר)
חצי חבילת פירורי לחם מתובלים (השתמשתי בפירורי לחם מתובלים בתוספת שומשום)
1/2 כפית מלח
כ – 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית אפייה שטוחה ורחבה בנייר אפייה

2. משמנים את נייר האפייה במעט שמן

3. בשקית זיפר או כל שקית אוכל מכניסים חצי חבילת פירורי לחם מתובלים עם 1/2 כפית מלח ומערבבים

4. שוטפים את שוקי העוף במים ומכניסים לשקית הפירורים.

5. סוגרים ביד את ראש השקית ומשקשקים את שוקי העוף עד שיצופו בפירורים מכל הצדדים

6. מניחים את השוקיים המצופות על התבנית המרופדת ומכניסים לתנור בחום של כ 220 מעלות למשך כ 20 דקות עד ששוקי העוף משחימות (או יותר אם יש צורך, תלוי בתנור!!!)

7. מוציאים התבנית והופכים השוקיים לצד השני וממשיכים לאפות למשך כ 20 דקות נוספות, או יותר אם יש צורך, עד שהשוקיים משחימות ונהפכות לקריספיות.

8. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דינה אלנתן הגיב:

    נראה מושלםםםם תותחית שכמוך

    1. שרי הגיב:

      ממש. עברתי על דף המתכונים שלך כאן ונראה פצצה

  2. רונית הגיב:

    חיפשתי בגוגל וזה המתכון שנראה הכי מתאים מקווה שיצא לי כמוך

  3. כנרת אליסיאן הגיב:

    ואוו אחד הטובים שלך, אלופה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו