חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
שוקי עוף מטריפים וקריספיים באפס מאמץ!!!
ארוחת צהריים מושלמת בתוספת סלט/אורז/תפוחי אדמה
המצרכים:
כ – 10 שוקי עוף בלי עור שטופים ( או יותר)
חצי חבילת פירורי לחם מתובלים (השתמשתי בפירורי לחם מתובלים בתוספת שומשום)
1/2 כפית מלח
כ – 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית אפייה שטוחה ורחבה בנייר אפייה
2. משמנים את נייר האפייה במעט שמן
3. בשקית זיפר או כל שקית אוכל מכניסים חצי חבילת פירורי לחם מתובלים עם 1/2 כפית מלח ומערבבים
4. שוטפים את שוקי העוף במים ומכניסים לשקית הפירורים.
5. סוגרים ביד את ראש השקית ומשקשקים את שוקי העוף עד שיצופו בפירורים מכל הצדדים
6. מניחים את השוקיים המצופות על התבנית המרופדת ומכניסים לתנור בחום של כ 220 מעלות למשך כ 20 דקות עד ששוקי העוף משחימות (או יותר אם יש צורך, תלוי בתנור!!!)
7. מוציאים התבנית והופכים השוקיים לצד השני וממשיכים לאפות למשך כ 20 דקות נוספות, או יותר אם יש צורך, עד שהשוקיים משחימות ונהפכות לקריספיות.
8. בתיאבון
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
נראה מושלםםםם תותחית שכמוך
תודה רבה
ממש. עברתי על דף המתכונים שלך כאן ונראה פצצה
חיפשתי בגוגל וזה המתכון שנראה הכי מתאים מקווה שיצא לי כמוך
מקווה מאוד
ואוו אחד הטובים שלך, אלופה
תודה רבה