חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קרפ טעים
קרפ טעים מאוד מתכון שלא תחליפו
12:50 ,03/07/23
קרדיט: הודיה בן חיון / קרפ טעים
קרפ טעים/הודיה בן חיון
אז מה צריך?
2 כוסות חלב
3 ביצים
3 כפות סוכר
2 כפות שמן
קורט מלח
כפית מחית וניל/תמצית וניל
כוס וחצי קמח
חצי שקית אבקת אפייה
אופן הכנה:
לערבב את הביצים החלב הוניל והשמן להוסיף סוכר מלח קמח אבקת אפייה לערבב הכל עד לתערובת ללא גושים אני טוחנת בבלנדר מוט שלא יהיה גושים מחממת מחבת מורחת חמאה ושופכת עם כף למחבת שיש בועות קטנות הופכת לצד שני לעוד כמה שניות מוציאה למילוי: מה שבא לכם ממרח שוקולד ממרח נוגט ממרח פררו יוצא טעים ברמות בהצלחה️
אוהב את התוכן של הודיה בן חיון? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
זה אשכרה בלי קמח??? תמיד חשבתי שזה כמו לחם חחח
ברור שיש קמח כתוב👆
גמור אתה אחי, אתה לא רואה איך מכינים את זה בדוכנים ברחובות? שופכים נוזל לא אופים קמח
בדיוק מה שצריך כדי להעביר עוד יום בחופש עם הילדים, אלופה
תודה אהובה❤️
וואלה, חשבתי שחייב את המתקן המיוחד כדי להכין את זה?
לא חייב אני עושה בלי רצוי שיהיה אבל אפשר בלי אני עושה על מחבת דקה לקרפים