יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קציצות תירס ותפוחי אדמה (פרווה) מעולות וטעימות

מתאימות כתוספת לארוחת צהריים חלבית/בשרית

19:24 ,21/12/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קציצות תירס (פרווה) מעולות וטעימות המתאימות כתוספת לארוחת צהריים חלבית/בשרית (כ 25 קציצות)

הערות:
1. אפשרי לטחון את גרגירי התירס (לילדים/פעוטות)
2. אם רוצים לאפות הקציצות, יש לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך, למעוך לפירה והוסיף את שאר המצרכים

המצרכים:

6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים ושטופים
1 בצל בינוני מקולף ושטוף
2 ביצים
1 כפית שטוחה מלח (תלוי בטעם)
1 1/2 כוסות פירורי לחם דקים
קופסת שימורי תירס גדולה 500 גר' מסוננת מהמים

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון מגררים את הבצל ותפוחי האדמה ושמים בקערה גדולה (או בפומפיה).
2. מוסיפים 2 ביצים, כפית שטוחה מלח, את פירורי הלחם, קופסת שימורי התירס המסוננת ממים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
3. בסיר טיגון מחממים שמן וקורצים מהעיסה עיגולים שטוחים בגודל של כדור טניס שטוח ומטגנים.
4. מניחים על נייר סופג וזוללים.
5. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

10 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. נועה מגיד הגיב:

    תודה על המתכון, בדיוק מה אני צריכה, מקווה שיצא לי טוב כמוך

    1. שרה הגיב:

      בשמחה

  2. שירה מלול הגיב:

    אחלה לגמרי

  3. רננה שמחי הגיב:

    מושלם!! אין מילים!!נקודה !!
    שרה אזה כיף.חוש הטעם שלנו זהה

  4. רעות כהן הגיב:

    נראה מתכון מושלם מכל האחרים שחיפשתי

  5. ריקי מזרחי הגיב:

    נראה קצר וקולע. ננסה בעז"ה למשפחה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו