חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קציצות תירס ותפוחי אדמה (פרווה) מעולות וטעימות
מתאימות כתוספת לארוחת צהריים חלבית/בשרית
קציצות תירס (פרווה) מעולות וטעימות המתאימות כתוספת לארוחת צהריים חלבית/בשרית (כ 25 קציצות)
הערות:
1. אפשרי לטחון את גרגירי התירס (לילדים/פעוטות)
2. אם רוצים לאפות הקציצות, יש לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך, למעוך לפירה והוסיף את שאר המצרכים
המצרכים:
6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים ושטופים
1 בצל בינוני מקולף ושטוף
2 ביצים
1 כפית שטוחה מלח (תלוי בטעם)
1 1/2 כוסות פירורי לחם דקים
קופסת שימורי תירס גדולה 500 גר' מסוננת מהמים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון מגררים את הבצל ותפוחי האדמה ושמים בקערה גדולה (או בפומפיה).
2. מוסיפים 2 ביצים, כפית שטוחה מלח, את פירורי הלחם, קופסת שימורי התירס המסוננת ממים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
3. בסיר טיגון מחממים שמן וקורצים מהעיסה עיגולים שטוחים בגודל של כדור טניס שטוח ומטגנים.
4. מניחים על נייר סופג וזוללים.
5. בתיאבון
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
תודה על המתכון, בדיוק מה אני צריכה, מקווה שיצא לי טוב כמוך
בשמחה
אחלה לגמרי
תודה רבה
מושלם!! אין מילים!!נקודה !!
שרה אזה כיף.חוש הטעם שלנו זהה
תודה רבה רבה
נראה מתכון מושלם מכל האחרים שחיפשתי
תודה רבה
נראה קצר וקולע. ננסה בעז"ה למשפחה
תודה רבה