יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קציצות סופריטו

קציצות בשר רכות עם תפוחי אדמה מתאים לגמרי לערב חג ולשבת

22:18 ,27/09/23
קורל כהן
קרדיט: קורל כהן / מתוך האינסטגרם שלי Koral cohen mamo
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מתכון :

לוקחים סיר רחב שמים שמן זית
4 בצלים גדולים חותכת לרצועות
מערבבים וסוגרים את המכסה
שהבצלים "יתאדו"
אחרי 15 דק בערך מוסיפים טיפה מים
שימו לב עד שהבצל יתרכך קצת.
לאחר שהוא מתרכך לגמרי ומתכווץ
מוסיפים כף גדושה של סילאן
מערבבים טוב טוב עם כף גדולה
בצלחת עמוקה נפרדת
שמים
כף שטוחה פפריקה חריפה
מלח לפי העין
טיפה טיפה כורכום
חצי כפית אבקת מרק עוף פרווה
תוסיפו לכל התבלינים מים ותערבבי טוב
לשפוך לסיר עם הבצל והסילאן ומערבבים שוב טוב טוב לתת לזה לרתוח איזה 15 דק בערך.
ואז מוסיפים כף גדושה של אריסה (לא חובה!)אבל זה מושלםםםםםם זה משלב את הטעם של המתוק והחריף זה ממש טעים יחד .

לקבבים:
לוקחים
חצי קילו בשר טחון
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית ראס אל חנות
כפית כמון
שמים רבע מכל דבר של פטרוזילה כוסברה אני קצצתי בסכין אפשר גם במטחנה אני אוהבת שהירקות עבים
1בצל קצוץ דק אפשר לטחון עבה
שום רבע ראש בערך
1 לחם רטוב מה שיש בבית
ו2 ביצים
תערבבו הכול טוב טוב טוב! לפחות 20 דקות  עושים כדורים או צורת קובה.
ושמים במקרר לחצי שעה בערך .
אחכ מטגנים אותם עם מעט שמן במחבת עד שהם משחימים וזורקים ישר לרוטב שהכנו
ואת הקובית תפוא לטגן אותן כמו צורת הום פרייס ולפזר מעל הכול

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

3 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. עדיאל הגיב:

    מתאים לי לסעודת מלוונ מלכה

  2. גאולה טובי הגיב:

    אפשר בשר מספר 2?

    1. מרים הגיב:

      נראה לי שזה יהיה קשה מידאי…

כתבות נוספות של קורל כהן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו