חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קציצות סופריטו
קציצות בשר רכות עם תפוחי אדמה מתאים לגמרי לערב חג ולשבת
מתכון :
לוקחים סיר רחב שמים שמן זית
4 בצלים גדולים חותכת לרצועות
מערבבים וסוגרים את המכסה
שהבצלים "יתאדו"
אחרי 15 דק בערך מוסיפים טיפה מים
שימו לב עד שהבצל יתרכך קצת.
לאחר שהוא מתרכך לגמרי ומתכווץ
מוסיפים כף גדושה של סילאן
מערבבים טוב טוב עם כף גדולה
בצלחת עמוקה נפרדת
שמים
כף שטוחה פפריקה חריפה
מלח לפי העין
טיפה טיפה כורכום
חצי כפית אבקת מרק עוף פרווה
תוסיפו לכל התבלינים מים ותערבבי טוב
לשפוך לסיר עם הבצל והסילאן ומערבבים שוב טוב טוב לתת לזה לרתוח איזה 15 דק בערך.
ואז מוסיפים כף גדושה של אריסה (לא חובה!)אבל זה מושלםםםםםם זה משלב את הטעם של המתוק והחריף זה ממש טעים יחד .
לקבבים:
לוקחים
חצי קילו בשר טחון
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית ראס אל חנות
כפית כמון
שמים רבע מכל דבר של פטרוזילה כוסברה אני קצצתי בסכין אפשר גם במטחנה אני אוהבת שהירקות עבים
1בצל קצוץ דק אפשר לטחון עבה
שום רבע ראש בערך
1 לחם רטוב מה שיש בבית
ו2 ביצים
תערבבו הכול טוב טוב טוב! לפחות 20 דקות עושים כדורים או צורת קובה.
ושמים במקרר לחצי שעה בערך .
אחכ מטגנים אותם עם מעט שמן במחבת עד שהם משחימים וזורקים ישר לרוטב שהכנו
ואת הקובית תפוא לטגן אותן כמו צורת הום פרייס ולפזר מעל הכול
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מתאים לי לסעודת מלוונ מלכה
אפשר בשר מספר 2?
נראה לי שזה יהיה קשה מידאי…