יום חמישי, 21/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קציצות בשר ותירס יאמי

מנת צהריים קלה להכנה וטעימה לכל המשפחה

15:58 ,16/01/24
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / קציצות בשר ותירס
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קציצות בשר ותירס יאמי

מנת צהריים קלה להכנה וטעימה לכל המשפחה
לפעוטות ממליצה לטחון את התירס

המצרכים:

1/2 ק"ג שווארמה הודו/עוף טחון
1 (או 11/2) כוסות תירס (קפוא טרי)
2 בצלים קצוצים דק לקוביות
1 כפית גדושה תבלין שווארמה (משדרג!!)
1/2 כפית תבלין "תיבול על האש" (לא חובה)
1 ביצה
1/2 כפית מלח (או יותר, תלוי בטעם)
3 כפות קמח רגיל מנופה
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מבשלים את התירס הקפוא כ 20 דקות עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומצננים

2. בסיר טיגון/מחבת נחמם כ 3 כפות שמן ונטגן את הבצלים הקצוצים עד להזהבה יפה, מצננים.

3. בקערה נשים את הבשר הטחון, הבצלים המטוגנים, התירס, התבלינים, הביצה והקמח. נערבב הכל יחד לעיסה אחידה

4. נחמם שמן בסיר טיגון (לא טיגון עמוק) ניצור קציצות עגולות ונשטח אותן מעט. נטגן מ-2 הצדדים (רצוי על להבה נמוכה) עד להזהבה/השחמה יפה

5. בתיאבון

לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / קציצות בשר ותירס

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. אורית הגיב:

    מתכון נהדר שמצאתי ברשת, מקווה שיצא לי טוב 🙂

  2. יוכי הגיב:

    רעיון ייחודי, אף פעם לא ראיתי קציצות תירס חח

    1. שרה הגיב:

      תודה🥰🥰

    2. גילה חן הגיב:

      גם אני, למה הרגיש לי שבישול שלהם יכול להרוס להם את הטעם?

      1. תנסי ותראי שזה ממש לא הורס, להיפך מעשיר

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו