חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קציצות בשר ותירס יאמי
מנת צהריים קלה להכנה וטעימה לכל המשפחה
קציצות בשר ותירס יאמי
מנת צהריים קלה להכנה וטעימה לכל המשפחה
לפעוטות ממליצה לטחון את התירס
המצרכים:
1/2 ק"ג שווארמה הודו/עוף טחון
1 (או 11/2) כוסות תירס (קפוא טרי)
2 בצלים קצוצים דק לקוביות
1 כפית גדושה תבלין שווארמה (משדרג!!)
1/2 כפית תבלין "תיבול על האש" (לא חובה)
1 ביצה
1/2 כפית מלח (או יותר, תלוי בטעם)
3 כפות קמח רגיל מנופה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מבשלים את התירס הקפוא כ 20 דקות עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומצננים
2. בסיר טיגון/מחבת נחמם כ 3 כפות שמן ונטגן את הבצלים הקצוצים עד להזהבה יפה, מצננים.
3. בקערה נשים את הבשר הטחון, הבצלים המטוגנים, התירס, התבלינים, הביצה והקמח. נערבב הכל יחד לעיסה אחידה
4. נחמם שמן בסיר טיגון (לא טיגון עמוק) ניצור קציצות עגולות ונשטח אותן מעט. נטגן מ-2 הצדדים (רצוי על להבה נמוכה) עד להזהבה/השחמה יפה
5. בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / קציצות בשר ותירס
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מתכון נהדר שמצאתי ברשת, מקווה שיצא לי טוב 🙂
רעיון ייחודי, אף פעם לא ראיתי קציצות תירס חח
תודה🥰🥰
גם אני, למה הרגיש לי שבישול שלהם יכול להרוס להם את הטעם?
תנסי ותראי שזה ממש לא הורס, להיפך מעשיר