חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קסטה בלגית- המרעננת הרשמית של עונת הבראנצ׳
תסכימו איתי שוופל בלגי ביחד עם גלידה זאת אהבה ! אז קבלו את ההברקה הבאה שלי: קסטה בלגית !
14:37 ,25/04/22
קרדיט: ספיר דיין / הכי מרענן שיש
קסטה בלגית –
לופל:
2 ביצים
3 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
כוס חלב
1.5 כוס קמח
כפית א. אפיה
שקית סוכר וניל
בקערה נערבב את כל החומרים
בסוף ננפה מעל את הקמח עם אבקת אפיה
נעביר למכשיר ופל בלגי משומן, 5-6 דקות עד שמוכן
גלידה:
1 שמנת מתוקה
1/3 פחית חלב מרוכז
גבינת שמנת 15%
2 כפות פודינג וניל
במיקסר נקציף את השמנת המתוקה ראשונה ונוסיף את שאר המרכיבים
נעביר את המסה לרינג עגול ולמקפיא ל 6 שעות מינ׳
נבנה את הקסטה 😉
ופל
גלידה
ופל
נחתוך את האמצע ונקשט את הצדדים במה שבא לנו!
ממליצה להכפיל כמויות
אוהב את התוכן של Sapir Dayan? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי ויצא סוף הדרך תודה רבה
טוב, הכנתי עכשיו לאירוע ביתי שיש לנו הערב ויצא מושלם!! תודה רבה לך
מטורףףףףףף תודה אלופה
שמעי את טובה ברמות, זה נראה פסיכי מת לטעום
ואוו הסוכריות עושות את זה בי גטיים, מוכשרת שכמוך יש לך עוד מתכונים לעוגות צבעוניות
אתת ממש טובה, ראיתי שיש כאן עד מישיהי שמעלה מתכונים טובים. נהיה כאן מעניין מיום ליום
מתכון אש, יאלופה
למותתתת, איזה צבעים נראה אשש. יש לך עוד מתכונים מתוקים??
יאמיייק, יש לך מתכון מעניין לחג השבועות?
נראה ממש יפה ובטח גם טעים ומאל סוכר 🙂
נשמע אששש
אפשר להקפיא?
הכל אפשר להקפיא, גם אנשים. אבל איך שהעוגה נראת ככה זה כי היא לא הוקפאה כנראה מעולם 🙂
ספיר אזה אלופה את .המתכון ניראה כולכך ברור לעשיה .והתמונה פוטוגנית
ניראה וואוו גורמה
לראשונה שאני שומעת על מתכון כזה
ניראה פיצוץץץץץץץ
יאמייי. יש מצב לעשות את זה גם עם קמח כוסמין?
בטח. קמח כוסמין לבן יעשה את העבודה מעולה (:
עשיתי גמני מקמח כוסמין אבל חום. יצא טעים אבל לא פוטוגני 🙂
יאווו נראה שלמות. גם המתכון הקודם שלך היה אש. רצה להכין
ממש שמחה שאהבת (: