חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קוביות עוף/פרגיות עם פטריות מתובלות
מנה סופר טעימה, מהירה, קלה להכנה, מתאימה כמנת אירוח בשבת, או כצהריים
קוביות עוף/פרגיות עם פטריות
מנה סופר טעימה, מהירה, קלה להכנה, מתאימה כמנת אירוח בשבת, או כצהריים
הקוביות יכולות לשמש גם כמילוי לבצקים אם כרולדה/מאפים/עוגת בצק
מעולה גם להגשה עם פיתה/באגט וסלט
אפשר לשחק עם תבלינים שאוהבים. מה עוד אפשר לבקש? מומלץ להכין
המצרכים:
1 ק"ג קוביות פרגיות/עוף חתוכות לגודל בינוני (לבקש מהקצב) מסוננות ממים
1 סלסלת פטריות טריות שלמות/חתוכות או 2 שימורי פטריות שלמות/חתוכות מסוננות ממים
1 בצל בינוני (או יותר) חתוך לקוביות קטנות
1 כף שטוחה תבלין שווארמה או מעורב ירושלמי
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח או יותר, תלוי בכמות
כ 5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה:
• בסיר טיגון נחמם את כ 3 כפות שמן ונטגן את הבצל עד להשחמה
• נוסיף את הפטריות ונקפיץ לעוד כ 2 דקות
• נעביר את הפטריות לקערה
• באותו סיר טיגון נוסיף את יתרת השמן ונטגן את קוביות העוף/פרגיות עד שמשנות את צבען
• נוסיף את תערובת הפטריות לקוביות העוף
• נוסיף את התבלינים, נערבב ונטגן כ- 2-3 דקות נוספות
• נכבה הלהבה ונזלול
• בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם בטיקטוק ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / קוביות עוף ופטריות מתובלות
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי ויצא ממש מיוחד תודה רבה על המתוכן
איזה כיף, תודה רבה
מהמם, חשוב פטריות טריות בלבד
תודה רבה, אפשרי גם משימורים, יוצא לא פחות מטעים
מסכימה לגמרי, אני משתמשת רק עם שימורים וזה יוצא מדהים