חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קוביות מתוקות ומענגות בשלושה מרקמים ממכרים
בראוניז פאדג׳ קפה, קרמל מלוח ושוקולד לבן- שחיתות מושלם ליד הקפה !
המצרכים (16 מנות):
לבראוניז- לתבנית 2020ס"מ:
150 גרם חמאה
250 גרם (כוס ורבע) סוכר
70 גרם (3/4 כוס) קקאו
1/2 כפית מלח
2 כפיות קפה נמס מומסות ב4 כפות מים רותחים
3 ביצים גדולות
1/2 כוס קמח
קרמל מלוח-
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
400 גרם (2 כוסות) סוכר
150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 כפית תמצית וניל
שוקולד לבן-
חבילת עוגיות "עד חצות" של עלית – מצופות שוקולד לבן
נתחיל בהכנת הבראוניז: 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. ממיסים במיקרו או על בן מארי חמאה, סוכר, קקאו ומלח לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הקפה הממומס ומערבבים. 3. מערבבים פנימה בהדרגה ביצים – כל פעם ביצה אחת, קמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ושוקולדית. 4. יוצקים את התערובת לתבנית. 5. אופים 25-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה עדיין יוצא לח ודביק. 6. מצננים ומעבירים למקפיא.
בינתיים מכינים את רוטב הקרמל: 1. בקלחת מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה. 2. בינתיים ממיסים סוכר במחבת רחבה על להבה בינונית-נמוכה בלי לערבב עד שהסוכר הופך לנוזל בצבע ענברי ובועיות קטנות מכסות את שטח המחבת. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ונטמעת בקרמל. 3. מוסיפים למחבת את השמנת הרותחת בזהירות, בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים. 4. מסירים מהאש ומצננים (הרוטב נשמר במקרר עד חודש, לפני השימוש ממיסים מעט במקרוגל)
מרכיבים את העוגה: 1. על הבראוניז מורחים שכבה נדיבה של רוטב קרמל מלוח. 2. על הקרמל נניח עוגיית עד חצות 3. נעביר למקפיא להתייצבות למשך 4-5 שעות 4. לאחר הקירור נחתוך את הבראוניז למרובעים לפי הצורה של קוביית השוקולד הלבן
וזה כל הקסם, הפינוק המושלם ליד הקפה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי לכבוד שבת יצא מדהים שנשמע רק בשורות טובות
שווה בטירוף!!!!
זה לא ניראה אמיתי. או שאת ממש ממש מוכשרת עם מצלמה מקצועית במיוחד
מאיפה הבאת את זה???? אלופה
לגמרי מושחתת, מוכשרת
ניראה שלמות
חיפסתי מתכון לעוגות בגוגל וזה מה שקפץ לי. הכנתי את זה אתמול למימונה כולם התעלפוווו. תודה ספיר
ויש מצב לעשות את זה כשר לפסח??
ניראה שווה
יאמיקקק, מתכון מדהים. איך בא לי. גם תמונה שווה 🙂
של הביוקר
יאמייי. נראה משהו מיוחד
היי ספיר מתכון פצצה לא יצא לי פוטוגני כמו שלך.אבל טעים מאודדדדד
נראה מטריףףףףף. יש מתכון גם לאוזני המן?
אפה אפשר לראות עוד מתכונים שלך?
יש מצב למתכון של אוזני אמן?
בבקשה רק אם לא קשה לך ..הכנתי את המתכון הזה שלך ויצא אליפות
הכנתי פרווה מרגרינה וריץ ויצא פיצוץ מעדן מלאכים.
תדעי ספיר שהכנתי את זה לשבת וזה יצא מטריףףףףףף. פעם הבאה קונה סרט אדום…
אפשר לעשות פרווה?
ניראה מושלםםם!! חייבת לעשות לשבת
לדעתך זה מתאים למשלוח מנות?
יאוווו איזה מהמם
רצה להכין