יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פתיתים ועוף בסיר אחד

ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה והכל בסיר אחד

11:26 ,27/10/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המטבחהערה חשובה: מאחר וחלק מהעוף מתפרק בבישול, יש להיזהר מעצמות העוף לילדים ובכלל❣

המצרכים:

ירכי/שוקי עוף כמספר הסועדים
שקית פתיתים אפויים – קוסקוס (או ספגטי)
2 עגבניות קצוצות (אפשרי גם מגורר או עם רסק עגבניות)
2 בצלים קצוצים (אפשרי גם מגוררים)
כף כורכום
1/2 כפית קינמון
מלח (במתכון שמתי כף-תלוי בסיר ובכמות, רצוי להתחיל עם חצי כפית ואז להוסיף במידת הצורך)

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב וגדול ממלאים מים קצת מעל מחצית גובה הסיר.
מוסיפים את העגבניות והבצלים הקצוצים, הכורכום, הקינמון והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה.
2. מורידים את הלהבה ומבשלים הירקות על אש נמוכה עוד כ 15 דקות.

3. מוסיפים את חלקי העוף, מביאים לרתיחה נוספת ולאחר מכן, מורידים הלהבה לאש קטנה ומבשלים את העוף כשעה.

4. מוסיפים את הפתיתים, אם יש צורך, טועמים ומתקנים את תיבול המלח ומבשלים עוד כ – 40 דקות על להבה נמוכה (חשוב). מערבבים מידי פעם ורק אם יש צורך מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל.

5. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

8 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. אמא הגיב:

    כל הכבוד על הרגישות הערת האזהרה בתחילת המתכון, נראה מתוכן שווה במיוחד ליום חורפי

  2. יערית הגיב:

    תותחית את

  3. כל הכבוד הגיב:

    רק שהפתיתים יהיו מקוסמין וזה גם בריא

  4. אופה הגיב:

    שילוב באמת מנצח. ניסיתי כמה פעמים את ממש אלופה בהצלחה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו