חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פרחי ברוקולי/כרובית מטוגנים/אפויים
טעים, ממכר וקל להכנה
פרחי ברוקולי/כרובית מטוגנים/אפויים
טעים, ממכר וקל להכנה
תוספת טעימה לכל ארוחה. אני אוהבת לטבול בצ'ילי מתוק או קטשופ
אני הכנתי עם כרובית וברוקולי נקיים מחרקים!
אפשרי כמובן לאפות.
המצרכים:
2 שקיות כרובית/ברוקולי קפואות (אני השתמשתי בירק נקי מחרקים)
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם מתובלים/רגילים
מלח
1/4 כוס שומשום או יותר לפי הכמות (אפשרי גם בלי שומשום)
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מרתיחים סיר עם מים וכשהמים רותחים, מורידים הלהבה ומוסיפים את הכרובית והברוקולי
2. מבשלים למשך כ 7 דקות (לא לבשל יותר מידי שלא יתרככו יתר על המידה ויתפרקו)
3.מכבים הלהבה ומסננים את הכרוביות
4. בצלחת נשים את פירורי הלחם עם השומשום ונערבב
5.בקערה נשים את הביצים ונטרוף עם 1/2 כפית מלח או 1כפית שטוחה (תלוי בכמות)
6. ניקח כרובית/ברוקולי ונטבול אותה בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם
7. נחמם השמן ונטגן עד להזהבה יפה
אם אופים בתנור:
1. נרפד תבנית שטוחה וגדולה בנייר אפייה ונשמן אותה במעט שמן
2. נסדר את הכרוביות/ברוקולי המצופות על התבנית המרופדת זה לצד זה
3. נחמם התנור ל 180 מעלות ונאפה כ 15-20 דקות עד שהירקות משחימים
4. בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / פרחי כרובית/ברוקולי מצופים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
קשה לי עם השמן 🙂
אפשרי גם אפוי
עדיף, גם בריא יותר חחח
מושלם ביותר, נראה לי שכדאי שהתמונה תהיה יותר חדה ככה זה יותר ימשוך את העין
תודה