חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פרגיות וירקות מוקפצים
מנה טעימה, קלה להכנה. חצי שעה עבודה ויש לכם ארוחה טעימה
מנה טעימה, קלה להכנה. חצי שעה עבודה ויש לכם ארוחה טעימה
האמת שלא חשבתי להעלות את המתכון, כי הוא כל כך קל ולכן רק אחרי שטיגנתי את קוביות הפרגיות (שלא צילמתי), החלטתי להעלות כי יצא מהמם וממש מהיר להכנה.
אפשר להוסיף/לשנות את הירקות לפי מה שאוהבים כמו פטריות, רצועות קישואים, רצועות גזרים וכו'
(קודם מתחילים להקפיץ את הירקות הקשים ואליהם מוסיפים את שאר הירקות הרכים יותר)
המצרכים:
1 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות בינוניות (לבקש מהקצב ובלי שומן) – שטופים ומסוננים ממים
2 בצלים קלופים, שטופים וחתוכים לפלחים דקים
2-3 פלפלים (מכל הצבעים), מנוקים מגרעינים, שטופים וחתוכים לרצועות בעובי של כ 1 ס"מ
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית תבלין גריל עוף
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
כ – 7 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר טיגון/מחבת גדולה נון סטיק מחממים כ 5 כפות שמן ומטגנים את קוביות הפרגיות עד להשחמה יפה
2. מעבירים לקערה
3. באותה מחבת, נוסיף את 2 כפות השמן ונקפיץ את פלחי הבצל עד להזהבה.
4. נוסיף את רצועות הפלפלים, ונקפיץ עוד מס' דקות.
5. בשלב זה אם מוסיפים ירקות נוספים, נקפיץ למס' דקות נוספות עד שמעט יתרככו.
6. נוסיף לירקות המוקפצים את הפרגיות, התבלינים.
7. נערבב היטב, נתקן התיבול ונכבה הלהבה.
8. בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / פרגיות וירקות מוקפצים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי ורק פרגונים, שבת שלום
מעולה, תודה רבה
אחת המנות הקלות והאהובות עלי, נראה מעולה
תודה רבה
טוב, אז הכנתי את זה בצהורים לאורחים היקרים שלי ויצא מושלם!!!
איזה כיף😍תודה רבה
ותודה ששיתפת כי נראה ממש יפה בייחוד עם הפרגיות חחח
תודה רבה