יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פסטה פטוצ'יני/ספגטי בתיבול פסטו-בזיליקום ועגבניות שרי צלויות

מתכון טעים טעים שיככב אצלכם במטבח

12:33 ,31/07/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:

1 חבילת ספגטי (מס' 8) או חבילת פסטה פטוצ'יני
1 ק"ג עגבניות שרי שטופות וחצויות לחצי
5 קוביות קפואות/כפות בזיליקום

5 קוביות קפואות/כפות פסטו

חצי ראש שום מקולף, שטוף וקצוץ לקוביות או כתוש
3 כפות שמן רגיל
5 כפות שמן זית
מלח

אופן ההכנה:

1.   בתבנית רחבה ושטוחה מרפדים נייר אפייה ומפזרים את עגבניות השרי כשהראש כלפי מלעלה ומזלפים מעליהן שמן זית.

2.  מכניסים לתנור בחום של כ 220 למשך כ 15-20 דקות להשחמה קלה (תלוי בתנור ולכן יכול לקחת יותר או פחות)

3.  בסיר רחב מבשלים את הפסטה עם 3 כפות שמן, כף מלח ומים עד לכדי כיסוי הפסטה, לפי הוראות ההכנה, או למשך כ -30- 20 דקות עד לריכוך הפסטה (אני אוהבת שהפסטה יותר רכה)

4.  מערבבים מידי פעם

5.  מסננים את הפסטה במסננת ומעבירים לקערה גדולה או לסיר

6.   מוסיפים לקערת הפסטה את עגבניות השרי הצלויות, השום הקצוץ, קוביות (מופשרות) או כפות הבזיליקום והפסטו ו 1/2 כפית מלח ומערבבים היטב

7.       טועמים ומתקנים התיבול

8.       בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. חבר הגיב:

    מתאים בול לתשעת הימים

  2. נעמה מלמד הגיב:

    תותחית אלופה!! כתןב ברור וקל להכנה

  3. אלופה הגיב:

    נראה אשש

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו