חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פסטה בולונז עם בשר
מתכון לפסטה בולונז עם בשר מתכון פשוט וקל שאפשר להכין גם עם הילדים
להרתיח מים ולהכין פסטה
לפי הוראות היצרן
איזה צורה שאתם אוהבים
לרוטב:
2בצלים בינוניים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
4 פטריות פורטובלו קצוצות דק
חצי ק״ג בשר טחון טרי
פחית עגבניות מרוסקות של מוטי
רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן זית
תבלינים:
לפי טעם מלח
לפי טעם פלפל שחור טחון
פפריקה 3 כפות
חצי כפית כמון
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה:
בסיר רחב לא עמוק מידי
לשים את השמן הבצל והשום
שהבצל משחים לשפוך את הגזר הסלרי והפטריות לערבב קלות
להוסיף את הבשר טחון התבלינים העגבניות והרסק
לערבב טוב
לתת לתבשיל בישול לפחות ל45 דקות באש נמוכה עם מכסה סגור לערבב את הפסטה יחד עם הבולונז
יוצא מושלם!
בהצלחה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מהמם, יש לך גם מתכון חלבי עם בלונז שמתאים לשבועות?
שווה, מת על פסטות, נראה באמת טוב
והכי חשוב בשר טרי טרי אחרת יהיה לזה טעם של פלסטיק
קיבלתי מים בפה רק מהמחשבה על השילוב של הבשר הטחון עם הירקות והתבלינים הים-תיכוניים חחח
ואוו עם בשר אף פעם לא ניסתי. שווה בדיקה אלופה
נראה מצוין