חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פסטה אדומה
הכי פשוט, הכי טעים!
18:04 ,14/08/23
קרדיט: שירן מלכה
פסטה אדומה
מרכיבים:
250 גרם פסטה לא מבושלת
רבע כוס שמן
3 שיני שום כתושות
כף גדושה רסק עגבניות
כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה בשמן
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית סוכר
מים רותחים
אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה. מוסיפים תבלינים, את הרסק עגבניות ופותחים בשמן.
שמים את הפסטה בסיר ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי מלא, מבשלים על להבה נמוכה- בינונית עד שהפסטה מבושלת.
אוהב את התוכן של שירן מלכה? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
המנה הכי אהובה עלי, פשוט ומשביע
לגמרי!
נראה פצצה הייתי מוסיפה אולי עוד ירקות לתוך הרוטב – פלפל אדום קצוץ ובצל ירוק דקיק יכולים להוסיף טעם ומרקם נהדרים.
לדעתי פסטה אדומה לא הולכת עם ירקות, פשוטה כמו שהיא 😊