יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פסטה אדומה

הכי פשוט, הכי טעים!

18:04 ,14/08/23
שירן מלכה
קרדיט: שירן מלכה
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

פסטה אדומה

מרכיבים:
250 גרם פסטה לא מבושלת
רבע כוס שמן
3 שיני שום כתושות
כף גדושה רסק עגבניות
כף גדושה פפריקה אדומה מתוקה בשמן
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית סוכר
מים רותחים

אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה. מוסיפים תבלינים, את הרסק עגבניות ופותחים בשמן.
שמים את הפסטה בסיר ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי מלא, מבשלים על להבה נמוכה- בינונית עד שהפסטה מבושלת.

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. ירדן הגיב:

    המנה הכי אהובה עלי, פשוט ומשביע

  2. שובל הגיב:

    נראה פצצה הייתי מוסיפה אולי עוד ירקות לתוך הרוטב – פלפל אדום קצוץ ובצל ירוק דקיק יכולים להוסיף טעם ומרקם נהדרים.

    1. לדעתי פסטה אדומה לא הולכת עם ירקות, פשוטה כמו שהיא 😊

כתבות נוספות של שירן מלכה
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו