יום חמישי, 26/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פסטה אדומה

פסטה אדומה קלה להכנה

13:01 ,06/08/23
קורל כהן ממו
קרדיט: קורל כהן ממו
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

פסטה אדומה קלה להכנה️

מתכון :
רכיבים
5שיני שום
עגבנייה חותכים לרבעים
רסק עגבניות חבילה קטנה
2 כפות פפריקה מתוקה/חריפה
כפית קטנה מלח ופלפל שחור
טיפה מרק עוף פרווה (לא חייב)
וכף סילאן ללא סוכר
רבע כוס שמן
ורבע כוס מים
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים יחד בבלנדר וטוחנים טוב טוב שמים טיפה שמן בסיר רחב וקצת עמוק
שופכים את הרוטב ושמים מיד את הפסטה
בבלנדר שטחנו את כל הרוטב ממלאים אותן במים ושופכים עד גובה הסיר
מחכים כ20 דק ומכבים את הגז שהמכסה סגור מערבבים שוב ומוכן
בהצלחה ️

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יהודית הגיב:

    סרטון הכנה היה עוזר 🙂

  2. גבריאל הגיב:

    הקפצה אמיתית לפסטה הפשוטה

  3. שמרית הגיב:

    נראה ממש טעים! תודה על המתכון הקל והמהיר, שיהיה בתאבון!

כתבות נוספות של קורל כהן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו