יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פיתות עם זעתר ובצל ממש טעים ומתאים לחג שבועות

פיתות עם זעתר ובצל טעימות ממש

10:23 ,17/05/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / פיתות עם זעתר ובצל טעימות מאוד עם לבאנה יוצא
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

פיתות עם זעתר ובצל
קילו קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
כף דבש/סילאן
ביצה
כף גדושה מלח
חצי כוס שמן
3 וקצת כוסות מים
למילוי:
זעתר עם שמן זית וקצת מלח
אופן הכנה:
בקערת מיקסר נשים קמח שמחרים סוכר דבש וביצה ונערבב נוסיף מים שמן ומלח ונלוש כמה דקות נתפיח שעה נוריד אויר נתפיח עוד חצי שעה נעשה כדורים נשטח אותם נסקור עם מזלג שלא יתפח הרבה נצפה אותם בזעתר ונאפה 190 מעלות עד הזהבה
למילוי בצל:
נחתוך כמה בצלים נקרמל אותם עם קצת שמן ונשים על הכדורי בצק ונאפה עד להזהבה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דודי הגיב:

    אישתי מכינה אותם כל שישי ויוצא מושלם. עכשיו שולח לה אולי זה ישדרג חחח

    1. הודיה בן חיון הגיב:

      בהצלחה😊

  2. חגית לוי הגיב:

    נראה ממש טוב, אני משלבת קצת חלב בלישה וזה ממש מקפיץ את הלחמניות, שווה לנסות

    1. פנינה אהובי הגיב:

      מתכתב עם שבועות 🙂

    2. הודיה בן חיון הגיב:

      תודה נשמה גם ככה יש לי גם מתכונים שאני מכינה עם חלב יוצא ממש טעים אבל תודה על הטיפ❤️

  3. הדר הגיב:

    עם הבצל נראה מושלםםם

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו