יום חמישי, 26/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עלי סיגר ממולאים בבשר ומטוגנים

עלי סיגר ממולאים בבשר ומטוגנים מושלם! טעים! קל להכנה

13:36 ,14/07/22
קרדיט: שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:

חבילת עלי סיגר
400 גר' בשר עוף טחון/בקר טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים דק דק
1/2 כפית כמון/"על האש" או כל תבלין שאוהבים לתיבול בשר
1/2 כפית מלח
1/4 צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוצה דק –
אני טחנתי בקוצץ ירקות
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.  מפשירים את עלי הסיגרים במקרר.
2.  במחבת רחבה מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה.

3. מוסיפים לבצל את הבשר ומפוררים היטב על-מנת שלא יהיו גושים. מטגנים עד שהבשר משנה את צבעו

4. מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול, מערבבים טוב ומטגנים למשך דקה נוספת.

5.מכבים הלהבה ומצננים את תערובת הבשר!

6. פותחים עלה סיגר, רצוי על צלחת שטוחה, מנחים כף וחצי מתערובת הבשר בחלק הקרוב אלינו. מגלגלים את הבצק גלגול 1, מקפלים את שני צדדי הבצק למרכז ואז ממשיכים לגלגל תוך כדי הידוק עד לקבלת סיגר דק.

7.   כך מכינים את כל עלי הסיגר
8.   מחממים שמן במחבת ומטגנים את עלי הסיגר עד להזהבה יפה.
9.    בתיאבון

למתכונים נוספים הכנסו למטבח של שרה מיכאלי

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. חני אבוחצירה הגיב:

    אלופההההה אמאלה חייבת להכין. בעז"ה השבוע יום הולדת לבעלי אני יעשה.ויעדכן

  2. שני הגיב:

    ניראה פיצוץ!!!

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו