יום ראשון, 22/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת תפוחים שכבות

עוגת תפוחים שכבות כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

20:07 ,24/09/22
קרדיט: עוגת תפוחים שכבות / עוגת תפוחים שכבות כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
4 תפוחי עץ גדולים או 5 בינוניים
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1 כוס קמח מנופה
50 גרם חמאה מומסת
מעט מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כף מיץ לימון
שקדים פרוסים
אבקת סוכר
מעט קינמון
אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.

אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לפרוסות דקות, ולשים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון כמה דקות, כדי שלו ישחירו, ולהניח בצד.
לשים בקערה את הביצים ולערבל ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, ולערבל עד לצבע בהיר ותפוח, להוסיף את החלב והחמאה ולערבב, להוסיף אבקת אפיה ומלח ולערבב, להוסיף את הקמח בהדרגה ולערבב לתערובת אחידה, חשוב מאוד להוסיף את הקמח בהדרגה שלא יהיו גושים, לסנן את תפוחי העץ, להוסיף חצי מתפוחי העץ ולערבב בעדינות, להוסיף את שארית תפוחי העץ ולערבב בעדינות עד שכל תפוח עץ יצופה בבלילה.
לשמן תבנית וליצוק את הבלילה וליישר, ולפזר שקדים על כל העוגה.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-40 דקות, לאחר 40 דקות לשים רדיד אלומיניום על העוגה ולאפות עוד 15/20 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור, ולצנן לחלוטין, להכניס למקרר לפחות כשעה, לפזר מעל אבקת סוכר ומעט קינמון
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

13 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. עופרה קליה הגיב:

    ואו אוהבת עוגות תפוחים🔥

  2. משה בוחבוט הגיב:

    אלופה✨

  3. רינת בן הגיב:

    רצה להכין. היא נראת מושלמת וההדרכה בסרטון הכי טובה שראיתי

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה אהבתי✨

  4. ציפי הגיב:

    ואו אהבתי אכין נראה מושלם ובטוח טעים

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

    2. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה✨

  5. נחמה הגיב:

    איזה הסבר מפורט ראיתי את הסרטון תודה אלופה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  6. מירים הגיב:

    אליפות תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  7. אביבית הגיב:

    ואו מושלם לחג תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו