חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת תפוחים
מתכון
13:00 ,30/07/23
קרדיט: שירן מלכה
עוגת תפוחים
מצרכים:
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
3 ביצים
2-3 תפוחים אדומים
כפית קינמון
פירורי לחם
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים סוכר& סוכר וניל וביצים
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד,
חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
משמנים תבנית בינונית/ 2 אנגלייש קייק ומפזרים פירורי לחם, מוסיפים את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות
ל35-40 דקות, שיוצאת מהתנור ומתקררת לפזר אבקת סוכר.
נמדד עם כוס חד״פ שתייה חמה
אוהב את התוכן של שירן מלכה? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מצאתי בגוגל את המתכון הזה ויצא לי מושלם תודה רבה
התמונה ללא ספק מקצועית חח
מתאים לי עם הקפה עכשיו 🙂
אמלאאא ניראה פגזזז