יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת תפוחים

מתכון

13:00 ,30/07/23
שירן מלכה
קרדיט: שירן מלכה
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

עוגת תפוחים

מצרכים:
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
3 ביצים
2-3 תפוחים אדומים
כפית קינמון
פירורי לחם
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים סוכר& סוכר וניל וביצים
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד,
חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
משמנים תבנית בינונית/ 2 אנגלייש קייק ומפזרים פירורי לחם, מוסיפים את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות
ל35-40 דקות, שיוצאת מהתנור ומתקררת לפזר אבקת סוכר.

נמדד עם כוס חד״פ שתייה חמה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. שרית הגיב:

    מצאתי בגוגל את המתכון הזה ויצא לי מושלם תודה רבה

  2. דוד הגיב:

    התמונה ללא ספק מקצועית חח

  3. ישראל ח הגיב:

    מתאים לי עם הקפה עכשיו 🙂

  4. לאה הגיב:

    אמלאאא ניראה פגזזז

כתבות נוספות של שירן מלכה
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו