יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת תפוזים רכה וטעימה

עוגת תפוזים רכה וטעימה

19:27 ,23/12/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת תפוזים רכה וטעימה
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

עוגת תפוזים רכה וטעימה
אז מה צריך?
6 ביצים L
כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
נחמם תנור ל180 מעלות נפריד חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף תפוח נוריד מהירות נוסיף חלמונים , שמן בזרם דק ומיץ תפוזים נוסיף קמח תופח ונערבל עד לאיחוד נעביר לתבנית משומנת נאפה 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש בהצלחה🫶

הודיה בן חיון

קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת תפוזים רכה וטעימה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דורית הגיב:

    תודה על המתכון, הכנתי ויצא ממש טעים

  2. מוריה הגיב:

    עכשיו נשאר לצפות בקצפת, קצת צורות ולהעלות לאינסטוש 🙂

  3. משה הגיב:

    אין להשיג בצים L חחח אבל ניראה לי שגם M יעבוד

    1. גיגי חן הגיב:

      חחח על זה נתפסת ??

  4. נויה הגיב:

    ניראה אווריר נימוך וטעים
    בעזה שבת הבאה הכין

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו