חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת תפוזים רכה וטעימה
עוגת תפוזים רכה וטעימה
19:27 ,23/12/23
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת תפוזים רכה וטעימה
עוגת תפוזים רכה וטעימה
אז מה צריך?
6 ביצים L
כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
נחמם תנור ל180 מעלות נפריד חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף תפוח נוריד מהירות נוסיף חלמונים , שמן בזרם דק ומיץ תפוזים נוסיף קמח תופח ונערבל עד לאיחוד נעביר לתבנית משומנת נאפה 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש בהצלחה🫶
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת תפוזים רכה וטעימה
אוהב את התוכן של הודיה בן חיון? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
תודה על המתכון, הכנתי ויצא ממש טעים
עכשיו נשאר לצפות בקצפת, קצת צורות ולהעלות לאינסטוש 🙂
אין להשיג בצים L חחח אבל ניראה לי שגם M יעבוד
חחח על זה נתפסת ??
ניראה אווריר נימוך וטעים
בעזה שבת הבאה הכין