יום חמישי, 26/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת תפוזים פרווה בחושה, פשוטה, מעולה וקלה להכנה!!!

עוגה רכה רכה, וכל כך טעימה

14:16 ,15/03/23
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מתאימה לתבנית עגולה בגודל בינוני (אני השתמשתי בתבנית בקוטר 28)

המצרכים:

2 כוסות קמח תופח  או 2 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס מיץ תפוזים (השתמשתי במיץ תפוזים טבעי)
1/2 כוס שמן
1 1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
3 ביצים
2 כפות קליפת תפוז או לימון מגוררת (לא חובה)

אופן ההכנה:

1.  מערבבים במיקסר או ידנית בקערה את הביצים, השמן והסוכר. מוסיפים את 2 כפות קליפות התפוז/לימון.

2.  תוך כדי ערבוב או ערבול המיקסר, מוסיפים לסירוגין את מיץ התפוזים והקמח ומערבבים לכדי תערובת אחידה ללא גושים

3.  אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שקיסם שמכניסים לעוגה יוצא יבש.

המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק

 

המטבח של שרה מיכאלי

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / עוגת תפוזים בחושה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

10 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. אנונימית הגיב:

    עוגה טעימהה מאוד

    1. שרה הגיב:

      ממש טעימה. תודה

  2. שירה לוין הגיב:

    הכנתח יצא מושלם, תודה ושבת שלום

  3. שני רבי הגיב:

    רק למרוח שוקולד מעל וזה לפנים….

    1. שירה לוין הגיב:

      הכנתי ויצא מושלם, תודה ושבת שלום

  4. רחלי הגיב:

    שרה התותחית תענוג תמיד ללמוד ממך

  5. שולה הגיב:

    המתכון נראה פצצה התמונות פחות.. אנסה גם

    1. נעומי הגיב:

      מסכימה, תמונה יותר מושכת הייתה עושה לי יותר חשק, גם אני פעם ההיתי מפרסמת מתכונים אבל לא משקיעה בתמונות אחרי שהבנתי את המשמעות של תמונה טובה השקעתי יותר בתמונות וראיתי נפלאות חחח

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו