חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת תפוזים פרווה בחושה, פשוטה, מעולה וקלה להכנה!!!
עוגה רכה רכה, וכל כך טעימה
מתאימה לתבנית עגולה בגודל בינוני (אני השתמשתי בתבנית בקוטר 28)
המצרכים:
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס מיץ תפוזים (השתמשתי במיץ תפוזים טבעי)
1/2 כוס שמן
1 1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
3 ביצים
2 כפות קליפת תפוז או לימון מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים במיקסר או ידנית בקערה את הביצים, השמן והסוכר. מוסיפים את 2 כפות קליפות התפוז/לימון.
2. תוך כדי ערבוב או ערבול המיקסר, מוסיפים לסירוגין את מיץ התפוזים והקמח ומערבבים לכדי תערובת אחידה ללא גושים
3. אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שקיסם שמכניסים לעוגה יוצא יבש.
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / עוגת תפוזים בחושה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
עוגה טעימהה מאוד
ממש טעימה. תודה
הכנתח יצא מושלם, תודה ושבת שלום
איזה כיף, תודה😊😊
רק למרוח שוקולד מעל וזה לפנים….
הכנתי ויצא מושלם, תודה ושבת שלום
שרה התותחית תענוג תמיד ללמוד ממך
תודה רבה רבה
המתכון נראה פצצה התמונות פחות.. אנסה גם
מסכימה, תמונה יותר מושכת הייתה עושה לי יותר חשק, גם אני פעם ההיתי מפרסמת מתכונים אבל לא משקיעה בתמונות אחרי שהבנתי את המשמעות של תמונה טובה השקעתי יותר בתמונות וראיתי נפלאות חחח