יום ראשון, 22/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת שטרודל קלה להכנה

עוגת שטרודל קלה להכנה לא תפסיקו לנשנש

19:25 ,24/09/22
קרדיט: עוגת שטרודל קלה להכנה / עוגת שטרודל קלה להכנה לא תפסיקו לנשנש
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
בצק פילו
2-3 תפוחי עץ
1 כוס סוכר חום
כ-8 ביסקיוויטים – או 3-4 ופלים
40 גרם חמאה/מרגרינה – אני משתמשת בחמאה – לא חלבית
1/2 כפית קינמון
2 כפות מיץ לימון
70 גרם חמאה או שמן זית
שקדים לקישוט – לא חובה
ואבקת סוכר לציפוי
70 גרם חמאה או שמן זית
שקדים לקישוט – לא חובה
ואבקת סוכר לציפוי
אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.

אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לקוביות, ולשים בקערה עם מים והמיץ לימון כמה דקות, כדי שלו ישחירו, ולסנן.
לשים מחבת על הההגז על אש בינונית ולהוסיף את החמאה, כשהחמאה נמסה להוסיף את הסוכר ולערבב היטב, להוסיף את תפוחי העץ ולבשל עד שמעט יתרככו, להוריד מהאש להווסיף את הקינמון ולערבב היטב, ולסנן.
לשים 2 ניירות אפייה על שולחן העבודה, לשים דף פילו, לא חשוב שהדפים קרועים,, תשתדלו שהדף הראשון יהיה שלם, להמיס את החמאה במיקוגל, למרוח חמאה מומסת על הדף פילו, להכין כך 5-6 שכבות.
לטחון את הביסקיוויטים ולפזר על עלי הפילו לא עד הקצוות, ולפזר מעל את תפוחי העץ לא עד הקצוות, בעזרת נייר האפייה לגלגל את העוגה עד הסוף, לשים את העוגה על תבנית אייה עם נייר אפייה משומן מעט, למרוח על העוגה חמאה מומסת ולפזר שקדים. להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-30 דקות עד לצבע זהוב יפה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

23 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. לילי מלול הגיב:

    וואו רק עכשיו גיליתי אותך, איזה מתכונים והסברים יש לך, נרשמתי לערוץ שלך, את באמת אלופה🔥יישר כוח❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. נורית הגיב:

    סמדר יקרה, שאלה לגבי החמאה, להיכן נכנסים ה- 40 גרם ולהיכן ה- 70 גרם? המון תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      40 גרם חמאה עם התפוחים, ו – 70 גרם חמאה מומסות למרוח על הבצק✨תודה יקירה

  3. תותחית הגיב:

    העוגה הכי טובה אבר

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      אף פעם לא מאוחר לעוגת תפוחים טובה, לא משנה באיזה עונה, תודה יקירה

  4. חגית הגיב:

    יאוו מתה על העוגה הזו

    1. סמדר יפרח הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

      1. נורית הגיב:

        סמדר יקרה, שאלה לגבי החמאה, להיכן נכנסים ה- 40 גרם ולהיכן ה- 70 גרם? המון תודה

  5. פזית הגיב:

    ואו עוגה מעלפת תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

      1. הדר הגיב:

        נראית משגע

  6. יואב הגיב:

    מת על העוגה הזו

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  7. לימור הגיב:

    איזה שלמות והסבר חבל על הזמן תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  8. זיוה הגיב:

    המשפחה שלי יעופו על המתכון הזה תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  9. ויויאן הגיב:

    יש לך מתכונים מושלמים נכנסתי לערוץ שלך והתפעלתי תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  10. דליה הגיב:

    חג שמח אלופה אהבתי

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  11. בובה הגיב:

    איזה שלמות מגרה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו