יום שלישי, 06/08/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת שוקולד פאדג

עוגת שוקולד פאדג - רולדה כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

16:25 ,05/01/23
עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח
קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לבצק
5 ביצים מופרדות – חלמון וחלבון
1/2 כוס קמח מנופה
2 כפות סוכר
ועוד 4 כפות סוכר
1/3 כוס חלב
1/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות קקאו
מעט מלח

מצרכים לשוקולד פאדג' – כפול 2 – למילוי ולציפוי
125 גרם שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה
10 גרם סירופ תירס

מצרכים לציפוי
50 גרם שוקולד
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:
הבצק: לשים בקערה את החלבונים ולערבל מעט, להוסיף את ה-4 כפות סוכר בהדרגה ולערבל עד לקצף יציב, ולהניח בצד.
בקערה אחרת לשים את החלמונים ולערבל מעט, להוסיף את ה-2 כפות סוכר בהדרגה ולהמשיך לערבל, להוסיף חלב, שמן, תמצית וניל ומלח, ולערבל עד לצבע בהיר יותר, להוסיף אבקת אפיה, קקאו וקמח, ולערבב היטב לתערובת אחידה, להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה, ולערבב בצורת עטיפה לתערובת אחידה, ולהניח בצד.
לקחת תבנית רחבה עם נייר אפיה ולשמן מעט, ליצוק את התערובת לתבנית, וליישר לשכבה אחידה.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-20 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא מהתנור ולצנן לחלוטין.
לשים נייר אפיה על משטח העבודה, ולפזר מעל מעט סוכר, להפריד את דפנות העוגה מנייר האפיה, ולהפוך את התבנית על הסוכר, ולהוציא את נייר האפייה.
שוקולד פאדג': להמיס את השוקולד במיקרוגל ב-30 שניות אם השוקולד לא נמס תשימו שוב ל-30 שניות ולערבב היטב, להוסיף את השמנת המתוקה להקצפה ולערבב, להוסיף את הסירופ תירס ולערבב היטב, שימו לב – חשוב מאוד לעבוד מהר זה מתקשה, ולמרוח על כל העוגה בשכבה אחידה, לגלגל את העוגה בהידוק עד הסוף ראי/ה סרטון ולהכניס למקרר לשעה.
אחרי שעה להכין שוב את השוקולד פאדג', ולמרוח על כל העוגה וליישר, ולגלגל עד הסוף, ולהכניס למקרר לשעה.
הציפוי: לשים סיר קטן על הגז על להבה בינונית, לשים את השוקולד והשמנת המתוקה להקצפה וולערבב היטב, שהשוקולד נמס לכבות את הגז ולצנן כ-5 דקות, להוציא את העוגה מהמקרר ולהניח על צלחת מלבנית ארוכה, ולמרוח את הציפוי על כל העוגה, להכניס למקרר לפחות כשעה
עוגה כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה קישור לסרטון המלא

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח

קרדיט: עוגת שוקולד פאדג סמדר יפרח / רולדה שוקולד פאדג כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

24 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. Hbibu Bimba הגיב:

    וואו מושלם אכין לשבת👏👏👏

  2. חנה משיח הגיב:

    ואו הכנתי ויצא מושלם 🔥עם ההסבר שלך כל אחד יכול להכין הכל🔥אלופה❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  3. סלעית הגיב:

    וואו נראה מעולה ,בהחלט אנסה❤️❤️❤️

  4. ויויאן דוד הגיב:

    ואו מהמם אלופת על👏👏👏

  5. גאולה לוי הגיב:

    אלופה❤️❤️❤️

  6. עוקבה מישראל הגיב:

    אני מכורה למכונים שלך סמדי יקרה!!!
    את מפציצה במרקמים.מגוונת במטעמים מיוחדים .והתמונות תמיד ווווווואואאוווו..הסרטוני הסברה עושים את המתכונים קלים יותר
    תודה עליך שפית אלופה תמשיכי לעשות חייל במטבח

  7. רינה שרעבי הגיב:

    מהמם ומושלם👏👏👏

  8. דיקלה הגיב:

    אלופה❤️❤️❤️

  9. דליה הגיב:

    שבת שלום סמדר עוגה מדהימה וטעימה אלופה ❤❤🏆🏆👋👋👍🌺

  10. רונית קנור הגיב:

    ואו איזה מתכונים יש לך🔥אלופה ברמות על🔥וההסברים שלך כל כך פשוטים וברורים שגם מי שמפחד להכנס למטבח נכנס בלי פחד👏👏👏

  11. זיוה דהן הגיב:

    אלופה מדהימה הכנתי לשבת יצא מושלם💥תודה רבה👏👏👏

  12. גאולה נוה הגיב:

    שלמות👏👏👏

  13. יפה שמואלי הגיב:

    יאמי יאמי נפלאה🌹❤️ 🌹 🌹 🌹

  14. עופרה הגיב:

    נראה מדהיםםםם❤

  15. יעל שמש הגיב:

    אלופה מהממת👏👏👏עוגה יפייפיה👏👏👏

  16. עופרה דוד הגיב:

    ואו איזה רולדה מושלמת❤️❤️❤️

    1. שרה בן טוב הגיב:

      לגמרי, ממש נראה שווה

  17. יפה זמיר הגיב:

    משגעת…אלופה…👏🌹🌹

  18. סופיה הגיב:

    על זה נאמר רולדה פוטוגנית, נראה אששש

  19. עוקבת הגיב:

    מהממת אין על המתכונים שלך אלופה🙏🏻❤👍🙏🏻

  20. אביגיל הגיב:

    סמדר היקרה.תענוג לראות את הבישולים,והעוגות שלך.כן ירבו בבריאות.אני הייתי עושה בישולים מהמטבח המרוקאי גם ,אבל לאחר מותו של אישי ,לעצמי אין חשק לבשל.כך שאני נהנת מלראות.תודה…❤👍🙏🏻❤👍🙏🏻❤👍🙏🏻

  21. מיכלי הגיב:

    אני אוהבת את כול המטכונים שלך🙏🏻❤

  22. סיגי הגיב:

    אני גרה בישראל בנתניה ואני עקרת בית אוהבת לאפון המון אני גם אופה לחמים קורים לזה פרנה וזנ לחם טעים כולכך אני מוסיפה לזה גרינה שומר וזה נותן טעם טוב הבל אני אוהבת ללמוד מטכונים חדשים ומימך למדתי הרבה תודה לךסמדר ואישר כוח אמן ❤👍🙏🏻

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו