יום חמישי, 26/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת סחלב קוקוס פיסטוק וקינמון

עוגת סחלב קוקוס פיסטוק וקינמון שאסור לפספס בלי הפרדת ביצים, רכה עסיסית בטעם חזק של סחלב. קבלו מתכון 🚀 וגם סרטון הדרכה לקבלת עוגה מושלמת.

13:52 ,06/12/22
קרדיט: צילום: שפרה נחום / עוגת סחלב קוקוס פיסטוק שאסור לפספס
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המרכיבים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
2 מכלי יוגורט טבעי (300 גרם)
2 כוסות קמח מנופה (280 גרם)
1 שקיק אבקת אפיה (10 גרם)
1 כוס ורבע סוכר (250 גרם)
חצי כוס קוקוס (50 גרם)
חצי כוס אבקת סחלב (70 גרם)
4 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כפית קינמון המרכיבים לציפוי חצי כוס מים (120 מיליליטר)
חצי כוס סוכר (100 גרם)
רבע כוס אבקת סחלב (35 גרם)
הוראות הכנה
1. מדליקים תנור ל – 170 מעלות טורבו, מנפים 2 כוסות קמח ומניחים בצד. משמנים בחמאה או שמן סיר פלא / תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד.
2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה. מכבים את פעילות המיקסר, בעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות, למרכז הקערה וממשיכים לערבל.
3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר בזו אחר זו בהפרש של 2 דקות האחת מהשנייה (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!).
4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה. מוסיפים 2 מכלי יוגורט, חצי כוס קוקוס, חצי כוס אבקת סחלב ומערבלים מספר שניות, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מכבים את פעילות המיקסר, מוסיפים 2 כוסות קמח, 1 שקיק אבקת אפיה ומערבלים מספר שניות, עד שרואים שהקמח נעלם (צפו בסרטון ההדרכה)
6. מעבירים חצי כמות מהתערובת לתבנית ומיישרים. מפזרים מעל התערובת כפית קינמון, מכסים את הקינמון ביתר התערובת, מיישרים עם מרית ומכניסים לתנור לאפיה של כ – 40 דקות / קיסם עץ שיוצא מהעוגה עם מעט פירורים, מעיד על עוגה מוכנה.
7. מניחים את העוגה בצד לצינון ומתחילים להכין את הציפוי. מכניסים לסיר קטן או קלחת חצי כוס מים, חצי כוס סוכר, רבע כוס סחלב ומניחים על להבה בינונית. מערבבים עד שרואים בועות והציפוי סמיך.
8. יוצקים את הציפוי על העוגה כשהוא חם (לא מחכים שהציפוי יצטנן!) ומפזרים פיסטוקים קלויים וקוקוס לעיטור.

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

14 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דבורה הגיב:

    שלמות אמיתית מעניין יהיה לנסות את זה עם קמח מצה

  2. הודיה לוי הגיב:

    מגניב לראות שיש לך מתכונים גם כאן, תמיד כיף ללמוד ממך

  3. כנרת הגיב:

    מושלם, הכנתי עכשיו תודה רבה

  4. רווית אריה הגיב:

    זה מתכון שחיפשתי, תודה לכם

  5. רחלי אורבך הגיב:

    לגמרי מתכון מושלם, יש לי מתכון דומה לזה אבל אהבתי את הטוויסט של הקינמון

  6. גיל הגיב:

    המתכון הכי מושלם שמצאתי לעוגה הזו בגוגל, אלופה

    1. תודה רבה הגיב:

      תודה רבה

  7. חייה גואל הגיב:

    שפרה האלופה לא ידעתי שאת כותבת גם כאן, אין על המתכונים שלך חצי מהאוכל שלי בזכותך חחח

    1. שפרה נחום הגיב:

      תודה רבה

  8. גולשטיין הגיב:

    הכנתי וחזרתח לעדכן שיצא מושלם, תודה לך, וגם לכם אחלה של מדור אוכל

  9. לאה סהר הגיב:

    רק להוסיף שוקולד ציפס וזה עףףף, אחלה מתכון

  10. שרה ברקוביץ הגיב:

    אף פעם לא הכנתי עוגת סחלב אנסה בעז"ה להכין לשבת קודש

  11. רבקי וולף הגיב:

    נראה מושלםםם, הסרטון מסביר מעולה תודה

כותרות אחרונות

עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו