חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת סולת
עוגה שאנחנו מכינים בשבתות בחגים ובאירועים משפחתיים אתם חייבים להכין אותה ולהבין על מה מדובר.
16:32 ,16/08/23
קרדיט: קורל כהן ממו / תמונה מתוך האינסטגרם
Koral cohen mamo
מתכון
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס סוכר (אני מפחיתה קצת)
1 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים
3 ביצים
לסירופ אחרי שהעוגה מוכנה כבר :
1 כוס סוכר
1 כוס מים
וסחיטה לימון.
מחממים תנור ל180 מעלות
מתחילים עם היבשים מוסיפים את הרטובים ומערבבים הכל ביחד
משמנים את התבנית שמים את הבלילה של העוגה ומכניסים לתנור
תוך כדי מכינים את הסירופ שהסירופ יתקרר טיפה
מוצאים את העוגה ושופכים מעל
אפשר להוסיף קוקוס לא חובה
בהצלחה
אוהב את התוכן של קורל כהן? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אלופה נראה מעולה העוגה שאני מכינה תמיד
לדעתי אפשר גם לשחק עם המתכון ולהוסיף קוקוס או פירות אחרים לפי הטעם
סרטון הכנה בבקשה
באינסטגרם💘
אילנה צדוק
נראה לי שכן אבל לא יצא אותו דבר
היי לא המיץ תפוזים זה כל הטעם
הריח בשמיים
🥹🥹
מנסה מחר לשעבס
איך יצא?💘
זה מסוג העוגות שחונקות?
ממש לא! היא יוצאת רכה ועסיסית