יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת סברינה נוסטלגית בטעם של פעם

עוגת סברינה טעימה ברמות אתם חייבים להכין

10:24 ,24/07/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת סברינה נוסטלגית בטעם של פעם
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

עוגת סברינה נוסטלגית שלא תפסיקו לישר/הודיה בן חיון
אז מה צריך?
6 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
2 אבקת אפייה
3 כפות סולת
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
כוס מדידה או כוס שתיה חמה חד פעמי

לקרם:
2 שמנת להקצפה 38%
1 אינסטינג פודינג
4 כפות אבקת סוכר

לסירופ:
כוס מים
כוס סוכר
2 כפות ריבת תות
כף תמצית רום האדומה
לקישוט:דובדבן מסוכר או טרי

אופן הכנה:
להפריד חלבונים וחלמונים להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף תפוח להוסיף שמן בזרם דק חלמונים ושמנת חמוצה ננמיך את מהירות המיקסר נוסיף סולת קמח ואבקת אפיה ונערבל עד לאיחוד נעביר לתבנית משומנת ונאפה 180 מעלות 30 דקות כל תנור אחרת אז לשים לב נשאר רק לשים סירופ ולקשט עם קצפת ודובדבנים עוגה שאתם לא תפסיקו לישר תעדכנו
בהצלחה️

הודיה בן חיון

קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת סברינה נוסטלגית

הודיה הן חיון

קרדיט: הודיה הן חיון / עוגת סברינה נוסטלגית

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

12 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. נטלי הגיב:

    ריבת

  2. נטלי הגיב:

    היי רציתי לדעת בבקשה אפשר לוותר על הריסת תות

      1. נטלי הגיב:

        תודה רבה מאמי

  3. אושרת הגיב:

    המתכונים שלך הכי מוצלחים שיש הכנתי וחיסלו תוך רגע

  4. שמחה וולף הגיב:

    בדיוק מה שאני צריכה לאורחים בשבת תודה אלופה

  5. יהודית רוזובסקי הגיב:

    לא טעמתי אבל אבל בטוח שזה נראה פצצה

    1. מאוד טעימה תכיני עוגת סברינה כמו של פעם הכי טעים שיש🔥

  6. שירה אור הגיב:

    רמה גבוה חמודה 🙂

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו