חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת סברינה נוסטלגית בטעם של פעם
עוגת סברינה טעימה ברמות אתם חייבים להכין
עוגת סברינה נוסטלגית שלא תפסיקו לישר/הודיה בן חיון
אז מה צריך?
6 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
2 אבקת אפייה
3 כפות סולת
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
כוס מדידה או כוס שתיה חמה חד פעמי
לקרם:
2 שמנת להקצפה 38%
1 אינסטינג פודינג
4 כפות אבקת סוכר
לסירופ:
כוס מים
כוס סוכר
2 כפות ריבת תות
כף תמצית רום האדומה
לקישוט:דובדבן מסוכר או טרי
אופן הכנה:
להפריד חלבונים וחלמונים להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקצף תפוח להוסיף שמן בזרם דק חלמונים ושמנת חמוצה ננמיך את מהירות המיקסר נוסיף סולת קמח ואבקת אפיה ונערבל עד לאיחוד נעביר לתבנית משומנת ונאפה 180 מעלות 30 דקות כל תנור אחרת אז לשים לב נשאר רק לשים סירופ ולקשט עם קצפת ודובדבנים עוגה שאתם לא תפסיקו לישר תעדכנו
בהצלחה️
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגת סברינה נוסטלגית
קרדיט: הודיה הן חיון / עוגת סברינה נוסטלגית
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
ריבת
היי רציתי לדעת בבקשה אפשר לוותר על הריסת תות
לא לוותר זה מוסיף טעם טוב
תודה רבה מאמי
המתכונים שלך הכי מוצלחים שיש הכנתי וחיסלו תוך רגע
תודה רבה יקרה🙏
בדיוק מה שאני צריכה לאורחים בשבת תודה אלופה
בכייף❤️
לא טעמתי אבל אבל בטוח שזה נראה פצצה
מאוד טעימה תכיני עוגת סברינה כמו של פעם הכי טעים שיש🔥
רמה גבוה חמודה 🙂
תודה נשמה😘