חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגיות רחת לוקום פריכות
עוגיות רחת לוקום - עוגיות טעימות, פריכות וקלות להכנה
עוגיות רחת לוקום – עוגיות טעימות, פריכות וקלות להכנה
המצרכים:
דף בצק פריך למאפים מתוקים (אני השתמשתי במעדנות)
קופסת רחת לוקום – כל ריבוע חתוך ל 2 רצועות בינוניות
אבקת סוכר
נדרש: נייר אפייה ותבנית גדולה שטוחה
אופן ההכנה:
1. על משטח שטוח, חותכים את הבצק למלבנים, כל
מלבן מחלקים ל – 2 משולשים שווים
2. בחלקו הרחב של כל משולש שמים רצועת רחת
לוקום ומגלגלים המאפה מהחלק הרחב עד לצר
לקבלת מעין רוגעלך, או אפשרי לגלגל המשולש
משני צדדיו למעיין מעטפה/עניבה.
3. אופים בחום של כ 180 מעלות עד להזהבה קלה.
רצוי לבדוק כל 10 דקות כדי שלא ישחים יתר על
המידה ויתקשה (תלוי בתנור)
4. מוציאים את המאפים ומצננים
5. מפזרים אבקת אפייה ומגישים
6. בתיאבון
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
שווה בטירוף, אפשר לעשות את זה עם בצק עלים?
נראה מושלםםםם את פשוט אלופה, בעזרת ה מכינה את זה לשבת קודש
תודה רבה