חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגיות פשוטות וזריזות – פרווה
עוגיות זריזות שכל אחד יכול להכין בבית ב-10 דקות עבודה
מתכון:
100 גרם סוכר
120 גרם שמן
200 גרם קמח לבן
שקית אבקת אפיה
מערבבים עם מטרפה את הביצה עם הסוכר, אין צורך להקציף שום דבר.
מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים טוב עד לקבלת בצק.
אפשר להמשיך לערבב עם המטרפה או ללוש עם הידיים על השיש.
בצק צריך להיות מאוד רך למגע. אם טיפה דביק, אפשר להוסיף עוד קצת קמח. אבל אל תוסיפו יותר מידי קמח
שהעוגיה לא תצא דחוסה מידי.
מהבצק עושים כדורים קטנים, משטחים על מגש, אפשר לטבול את החלק העליון של העוגיה בסוכר.
לקישוט – עם מזלג מסמנים פסים על העוגיה- בצורת רשת.
אופים ב 180 מעלות כ 10-12 דקות.
מקררים.
ונהנים עם עוגיה ליד הקפה.
בתאבון 🙂
המטבח הרוסי של אירנה.
קרדיט: לפני אפיה
קרדיט: אחרי אפיה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מצאתי דרך גוגל, הכנתי יצא פצצה תודה רבה
נראה פשוט אבל טעים וקל וזה הכי חשוב
נראה טעים רק קצת צבע לא לזיק להם
לגמרי מסכימה חחח
אמיתי 20 דק, הכנתי ויצא מושלם תודה
נראה מושלם רק חבל שנדבק לך 🙂
נראה חיוור מידאי
ממש לא, עוד טיפה היה שרוף. ניראה מעולה אלופה
ולפזר מעט קינמון למעלה וזה מושלם
נראה טוב רק להפריד שלא ידבקק
חחח כן
רץ עם קפהההה