שבת, 05/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגיות חמאת בוטנים במילוי שוקולד

עוגיות מהממות ובלי קמח!!! עם מילוי ממרח שוקולד עשיר ממליצה להכפיל כמויות

12:10 ,04/08/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

אפשרי במקום עוגיות ממולאות, להכין עוגיות סנדוויץ. לאפות את העוגיות בלי ממרח השוקולד ולחבר כל 2 עוגיות בכף שוקולד גדושה.

המצרכים ל כ- 9 עוגיות גדולות:

1 כוס חמאת בוטנים טבעית
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
9 כפות ממרח שוקולד פרווה/חלבי

אופן ההכנה:

הכנת מילוי השוקולד:

בעזרת כפית, יוצקים כדורים ממרח השוקולד על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא. כך יהיה קל יותר למלא את העוגיות

הכנת העוגיות:

1. מניחים בקערה את חמאת הבוטנים, הביצה והסוכר.
2. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה

3.  יוצרים כדורים קטנים ובכל עוגייה יוצרים גומה. בכל כדור ממלאים בכפית ממרח שוקולד קפוא. סוגרים את הבצק מעל השוקולד

4. מניחים את העוגיות הממולאות על גבי תבנית אפייה רחבה ושטוחה, מרופדת בנייר אפייה

5. חשוב לשמור על מרווח של כ 3 ס"מ בין העוגיות.

6. אופים בחום של כ 180 מעלות למשך כ – 20 דקות או מעט יותר אם יש צורך (תלוי בתנור!!! ולכן ממליצה לבדוק כל 10 דקות)

7.  העוגיות צריכות להשחים מעט אך עדיין שתהיינה רכות. יש להיזהר מאפיית יתר!!!

ישנה אפשרות לאפות את העוגיות בלי השוקולד, וכשהן יוצאות מהתנור, מצננים אותן, וממלאים ממרח שוקולד בין 2 עוגיות.

8.      בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

8 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. ענת הגיב:

    העוגיות הכי טעימות

  2. צם הגיב:

    זה מהדברים המגרים שרואים שעה לפני צאת הצום. נראה אשש

  3. יפית הגיב:

    אוחחח איך שהשוקולד נראה מגרה

    1. יהודית הגיב:

      ממש, נכין לפתיחת הצום

      1. רעבב הגיב:

        בול לפתיחת הצום

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו