יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

סופריטו בשר משגע

תבשיל בשר נמס ותפוחי אדמה נימוחים ומשגעים

15:36 ,11/12/23
סמדר יפרח
קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים: 1 קילו בשר שריר מספר 5 או מספר 8 חתוך לקוביות, 2 בצלים חתוכים לפרוסות, 8 שיני שום פרוסות, 3-4 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות, 1 כף אבקת מרק עוף, 1 כפית שטוחה כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם, 1 כפית כמון, שמן צמחי לטיגון עמוק, אופן ההכנה: לטגן בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מקבלים גוון זהוב יפה, להוציא לצלחת עם נייר סופג, לטגן בסיר את קוביות הבשר ב4 כפות שמן עד שהוא מזהיב מכל הכיוונים ולהעבביר לקערה, לשים בסיר את הבצל ולטגן עד לצבע זהוב, להוסיף את שיני השום, תפוחי האדמה והבשר ולתבל, להוסיף כ-2 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה, מידי פעם לפתוח את הסיר ולבדוק שיש מספיק נוזלים, ואם צריך להוסיף עוד מים רותחים, להנמיך את הלהבה להכי נמוכה, ולבשל כשעתיים- שעתיים וחצי, עד שהבשר רך מאוד, אפשר להגיש עם אורז לבן, לעוד מתכונים טעימים וקלים להכנה, חפשו ביוטיוב סמדר יפרח!

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע

קרדיט: סמדר יפרח / סופריטו בשר משגע סרטון קצר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

18 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. flifla rafaeli הגיב:

    כל הכבוד על המתכונים וההסברים שלך, אין כמוך

  2. שרית הגיב:

    יאמי❤️

  3. יעלי הגיב:

    הכנתי אתמול וואו עפו על זה כל הכבוד אלופה 👏👏👏

  4. דוד דהן הגיב:

    הכנתי ועפו על זה❤️❤️❤️אלופה💥

  5. שולה הגיב:

    אלופה❤️❤️❤️❤️❤️

  6. מרלן הגיב:

    אין על המתכונים שלך❤️❤️❤️רצה להכין אלופה❤️

  7. דוד אזולאי הגיב:

    ואו משגע יאמי👏👏👏

  8. חגית הגיב:

    ואו סמדר הרבה זמן לא נתקלתי במתכונים שלך, חייבת לציין שפעם ההיתי מכינה הרבה מהן והם יצאו מעולה

  9. חנה שמילובסקי הגיב:

    אהבתי❤️ ניראה עסיסי ומשגע❤️❤️❤️

  10. יעל הגיב:

    ניראה מושלם ביותר!!

  11. רבית דהן הגיב:

    וואוו מתכון מעולה ❤️ תודה אלופה ❤️

  12. עופרה דוד הגיב:

    מחכה בקוצר רוח למתכונים שלך מהממת👏👏👏

  13. טלי מלכה הגיב:

    אלופה ❤️❤️❤️❤️❤️

  14. יונה חרזי הגיב:

    כל מתכון שלך פצצה💥💥💥💥💥

  15. מיכל דוד הגיב:

    וואו מתכון משגע❤️אהבתי

  16. אפרת דוד הגיב:

    סמדר מלכת המטבח אין מילים!
    כול מתכון שלך שווה זהב

  17. מיכלי הגיב:

    רצה להכין, ניראה עסיסי, מושלם❤️

  18. עוקבת הגיב:

    וואו אליפות ❤️❤️❤️

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו