חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
מרק חריריה מרוקאי ללא גלוטן
מרק חרירה סמדר יפרח
מצרכים – 1 כוס גרגירי חומוס שהושרה כל הליילה במים, 1 כוס עדשים חומות, חופן איטריות דקות – אפשר ללא גלוטן, 2 בצל קצוץ, 4 גבעולי סלרי קצוץ, 3 עגבניות מגוררות, צרור כוסברה, צרור פיטרוזילה, 1/2 לימון, 3 כפות שמן, 1 כף כורכום, 1/2 כפית מלח, מעט פלפל שחור, כ-6 כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה – לשים מים בסיר על הגז על אש בנינו עת, מביאה לרתיחה ומבשלת כ-10 דקות ומסננת, ומניחה בצד. אני שמה סיר על הגז על אש בינונית ומטגנת בשמן את הבצל עד שקוף, מוסיפה כורכום ואת העגבניות ומערבבת מעט, מוסיפה את גרגירי החומוס ומערבבת, מוסיפה את המים הרותחים ומערבבת מעט, מוסיפה את העדשים ומערבבת, מוסיפה את שאר המצרכים מלבד האיטריות והלימון ומערבבת, (כרפס, כוסברה, פיטרוזיליה, פלפל שחור ומלח) ומבשלת על אש בינונית נמוכה כחצי שעה. מערבבת מעט, מוסיפה את האיטריות ומערבבת, מוסיפה את הלימון הסחוט ומערבבת, מבשלת עוד כ-5 דקות, והמרק מוכן.
קרדיט: סמדר יפרח / מרק חרירה
קרדיט: סמדר יפרח / מרק חרירה
קרדיט: סמדר יפרח / מרק חרירה
קרדיט: סמדר יפרח / מרק חרירה ססרטון קצר
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
וואו הכנתי ויצא מושלם💥אני גרה בניו יורק ועכשיו קר כאן, ומרק כזה מושלם טעים ומשביע לימים הקרים💥 תודה אלופה אין על המתכונים שלך❤️
מושלם❤️
וואו הכנתי ויצא פצצה וטעים ברמות על🔝חבל שאי אפשר להעלות תמונה שתיראי👏👏👏תודה אלופה שלנו💥
וואו אלופה ברמות על💥
מתכון מנצח!!!!!!!!!!
וואו איזה טעים יאמי❤️
נכין בעזרת ה בסוכה הקרה
אלופה❤️
הכנסת לי את האווירה של החורף שמתקרב…
אכין ליום כיפור👏👏👏
אלופה מקסימה אוהבת את כל המתכונים שלך❤️הכל יוצא לי מושלם❤️❤️❤️
אלופה❤️
בדיוק מצאתי אותך בגוגל, אני מדפדפת בין המתכונים שלך ומתפעלת מאוד👏👏👏
את מדהימה, תודה על כל הנתינה שלך, אין כמוך
ראיתי את המתכון הזה שלך ביוטיוב, כמובן שאכין גם השנה תודה
אהבתי בדיוק בזמן עיום כיפור תודה
אני עוקבת אחריך כל הזמן ביוטיוב, ונהנת מאוד מההסברים שלך, הכל קל ומושלם תודה אלופה💕💕💕
אלופה💕💕💕
אין על המתכונים שלך💥
אלופה💥💥💥💥💥
ואוו בדיוק חיפשתי את המרק הזה בגוגל, אלופה