יום חמישי, 26/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

לחמניות בשר סמדר יפרח

לחמניות בשר כל כך טעימות ורכות מאוד

18:53 ,22/10/22
קרדיט: לחמניות בשר סמדר יפרח / לחמניות בשר כל כך טעימות ורכות מאוד
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לבשר:
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול – קצוץ
1 שן שום – קצוץ
1/4 כוס שמן
1 כף פפריקה
1/4 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 צרור כוסברה/פיטרוזיליה – קצוצה

מצרכים לבצק:
500 גרם קמח מנופה
1,1/3 מים פושרים
1/2 כוס שמן
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח

ביצה להברשה
שומושום/פרג לקישוט

אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית.

אופן ההכנה:
הבשר: לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה, להוסיף את הבשר ולטגן עד שהוא נהייה כהה, אם הצטברו הרבה נוזלים אפשר לסנן, להוסיף את התבלינים: פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור ולערבב היטב, להוסיף את הכוסברה ולערבב, לכסות את המחבת ולטגן עוד דקה.
לטחון את הבשר במעבד מזון ולהניח בצד.
הבצק: לשים בקערה את המים והשמרים ולערבב, להוסיף את הסוכר ולערבב היטב ולחכות כ-2 דקות, להוסיף קמח, מלח ושמן ולערבב מעט וללוש עד לבצק חלק וגמיש, מאוד חשוב לעבד את הבצק, לשמן קערה לשים את הבצק ולכסות במגבת ולהניח במקום חמים לתפיחה של שעתיים.
שימו לב הבצק רך, ללוש מעט ולחלק את הבצק ל-12 חלקים שווים, מכל חלק של בצק ליצור כדור ולכסות במגבת, לקחת כדור ולרדד לצורת פיתה, להוסיף כף גדושה מהבשר, ולסגור לכדור חלק ויפה, חשוב מאוד לסגור היטב את תחתית הכדור, להניח על תבנית אפיה עם נייר אפייה, לכסות במגבת ולהניח בצד ל-40 דקות.
למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום, אפשר לפזר גם מעט פרג,
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-25/30 דקות, עד לצבע זהוב יפה, להוציא מהתנור לכסות במגבת, הלחמניות רכות מאוד.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

קרדיט: 9

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

12 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דורית כהן הגיב:

    הכנתי ויצא מושלם👏👏👏

  2. ויויאן שמילוביץ הגיב:

    ואו גיליתי אותך עכשיו, אלופה ברמות על✨והסבר מושלם, תודה רבה אהבתי🔥

  3. מרגול קוממי הגיב:

    ואו תודה אלופה🔥חייבת להכין🔥🔥🔥🔥🔥

  4. שרית קמחי הגיב:

    ואו תודה אלופה💥

  5. אתי מלול הגיב:

    אליפות

  6. כוכי חייט הגיב:

    ואו אליפות ואווווו

  7. מיוחדת הגיב:

    אלופה

  8. נעמי הגיב:

    אין על המתכונים שלך וההסבר מושלם

  9. בתי הגיב:

    את אלופה ברמות על

  10. לילי הגיב:

    וואו מתכון מושלם

  11. יוכי הגיב:

    אלופה שלי, אין על המתכונים שלך, תודה על הפירוט וההשקעה

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו