יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

לחוח תימני

לחוח תימני - בדרך כלל מגישים את הלחוח עם מרק תימני וחילבה

19:53 ,05/02/23
סמדר יפרח
קרדיט: סמדר יפרח / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים: 5 כוסות קמח מנופה, 1 כף גדושה שמרים, 2 כפות סולת, 1 כף סוכר, 1 כפית מלח, 4 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה: לשים 2 כוסות מים בקערה, להוסיף את השמרים ולערב היטב, להוסיף את הסולת ולערבב היטב, להוסיף את הקמח, סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף את המים בהדרגה ולהמשיך לערבב, חשוב מאוד להוסיף את המים בהדרגה ותוך כדי ערבוב לבדוק שאין גושים, שימו לב – הבלילה צריכה להיות נוזלית, (אם יש גושים אפשר לשים במעבד מזון ולטחון) לכסות את הקערה במגבת ולהניח בצד לשעה.
לאחר שעה יש בועות בבלילה – חשוב מאוד לא לערבב, לקחת 1 כף מצקת מהבלילה ולשים במחבת הקר, ולהזיז את המחבת לצדדים, שהבלילה תהייה על כל המחבת, לשים את המחבת על הגז על אש גבוהה (שימו לב לבועות) שהבצק מתיבש מלמעלה להנמיך את האש ולשים מעל המחבת קרש חיתוך מעץ לדקה, שהלחוח מקבל צבע זהוב יפה מלמטה להוציא מהמחבת, לקרר את תחתית המחבת עם מים קרים ולנגב, חשוב מאוד לקרר כל פעם עת המחבת, לא לשכוח לא לערבב את הבלילה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני

קרדיט: סמדר יפרח / לחוח תימני סרטון קצר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

27 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. toni azulay הגיב:

    איך אני אוהב לחוח👏👏👏

  2. שרית הגיב:

    שווה במיוחד !!! המתכון הכי טוב שמצאתי!

  3. אפי הרנוי הגיב:

    מעולה, תודה

  4. תיקי גולן הגיב:

    ואו אלופה💕

  5. איציק הגיב:

    אף פעם לא אכלתי אבל זה נראה די דומה ללאפה לא?

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      זה פיתה רכה עם חורים💥

  6. כרמלה מלמד הגיב:

    ואו מושלם🔥

  7. דניאלה הגיב:

    אני לא תמניה אבל מכורה ללחוח

  8. ריבקה חזן הגיב:

    אלופה❤️❤️❤️

  9. דליה זוקון הגיב:

    אלופה אני עוקבת כאן אחרי המתכונים ואני רוצה לומר לך שכל המתכונים וההסברים שלך מעולים💕יישר כוח💕

  10. גאולה לוי הגיב:

    אלופה אהבתי את ההסבר שלך, אכין בשישי תודה👏👏👏

  11. דבורה כהן הגיב:

    מושלם👏👏👏

  12. גילה משה הגיב:

    כל הכבוד לך אלופה על הנתינה האין סופית💕💕💕

  13. סיגלית לוי הגיב:

    אלופה👏👏👏💕💕💕💕💕💕

  14. לילך כהן הגיב:

    מושלם אכין ביום שישי עם מרק תימני וחילבה, המתכונים ממך, תודה אלופה👏👏👏

  15. יובלי הגיב:

    אלופה ברמה גבוהה💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  16. ציפורה הגיב:

    אין אין אין על ההסברים שלך, הכל יוצא מושלם👏👏👏

  17. מיכלי הגיב:

    איזה שלמות אלופה ברמות על👏👏👏תודה סמדר היקרה🙏

  18. יונה מועלם הגיב:

    ואו כל הכבוד ניראה מושלם💥החורים איזה שלמות🔥

  19. אורנה בקר הגיב:

    אני כל כך אוהבת את המאכלים שלך שאני מכינה כמעט כל מתכון שאת מעלה👏👏👏תמיד יוצא מושלם👏👏👏תודה סמדר היקרה🙏

  20. עופרה דוד הגיב:

    ואו אלופה🔥 אכין ביום שישי👏👏👏

  21. חיה הגיב:

    סמדר תודה על כל ההשקעה עוקבת כאן על מדור האוכל רק בגלל שאני לומדת הרבה מהמתכונים שלך

  22. סיגי הגיב:

    ואו איך אני אוהבת, תודה אלופה שלנו💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  23. טובה הגיב:

    אלופה💕הסבר מפורט וברור🔥

  24. לילך פלדמן הגיב:

    אין על המתכונים שלך💕💕💕

  25. עוקבת הגיב:

    אלופה מקסימה ומהממת

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו