יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

לביבות תפוחי אדמה עם פטריות אפויות

לביבות פשוטות, קלות להכנה, פרווה וטעימות.

13:30 ,18/12/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קבלו את המתכון שלי ללביבות אפויות של תפוחי אדמה ופטריות עם בצלים מטוגנים.
כל פעם שאני מכינה את הלביבות האלה ישנה התלהבות, וכל פעם אני מופתעת מחדש,
שהפשוט תמיד מנצח

המצרכים ל כ – 10 לביבות:

5 תפוחי אדמה מקולפים, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות

1 או 2 בצלים קלופים, שטופים וקצוצים לקוביות קטנות
1 קופסת שימורי פטריות חתוכות
מלח
מעט שמן
ניתן להעשיר את הלביבות ולהוסיף:
1 ביצה
3/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר את תפוחי האדמה עם כף מלח ומים עד לכיסוי תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.

2.לאחר שהתפוחי האדמה רכים, מסננים ומועכים לפירה.

3. בסיר טיגון מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה קלה.

4. מוסיפים את תערובת הפטריות לפירה התפוחי האדמה.

5. בשלב זה מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם אם רוצים להוסיף

6. מתקנים את תיבול המלח

7. מרפדים תבנית רחבה עם נייר אפייה מעט משומנת.

8. קורצים עיגולים בגודל בינוני ומשטחים אותם מעט ושמים זה לצד זה.

9. מורחים מעט שמן מעל כל לביבה

10. אופים בתנור בחום גבוה בערך כ 20 דקות, או עד שהן מזהיבות.

11. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

9 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. רעות הגיב:

    והכי חשוב בריא יותר מסובגניה חחח

      1. רעות הגיב:

        תודה לך יש לך מתכונים נהדרים

  2. אהובה ריין הגיב:

    נראה שווה לגמרי כיף לעקב אחר התוכן שלך 🙂

  3. יפה הגיב:

    נראה טוב ומגרה ננסה בעזרה לחג

  4. אירית רחל הגיב:

    מתכון משגע הכנתי תודה לך אהובה עפנו על זה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו