יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

לביבות תפוחי אדמה משגעות

תקראו להן לביבות, לטקס, פנקייק תפוחי אדמה...הן פריכות וסופר טעימות בכלום עבודה

11:12 ,13/12/23
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / לביבות תפוחי אדמה
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

לביבות תפוחי אדמה

תקראו להן לביבות, לטקס, פנקייק תפוחי אדמה…
הן פריכות וסופר טעימות בכלום עבודה

המצרכים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי בצל בינוני או בצל קטן קלוף ושטוף
3 ביצים
מלח
פלפל שחור (לא חובה)
2 או 3 כפות קמח רגיל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.  מכינים מסננת שמתחתיה קערה (שתאסוף את נוזלי הירקות)

2. מגררים את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה/מעבד מזון או אפילו קוצץ ירקות

3.  מניחים במסננת את הירקות המגוררים על מנת שיגירו נוזלים או אפילו סוחטים בידיים (שיישארו מינימום נוזלים במסננת)

4. מעבירים את הירקות לקערה ומוסיפים ביצים, מלח (תתחילו עם כפית שטוחה), קמח, ואם רוצים גם פלפל שחור

5.  בסיר טיגון/מחבת טיגון מחממים שמן עד לגובה 1 או 2 ס"מ, מורידים הלהבה.

6.  לוקחים כף מהתערובת, משטחים אותה על מחבת הטיגון לצורת אליפסה או עיגול ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים

7.  מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג

8.  זוללים בתיאבון

לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / לביבות תפוחי אדמה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

10 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מוריה טל הגיב:

    שלמות אמיתית, מכינה למשפחה היום בעזר"ה

    1. שרה הגיב:

      בשמחה

  2. יאיר. ש. הגיב:

    יאיר

  3. שמחה טוילי הגיב:

    מעמם אהבתי

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

  4. משה שיטרית הגיב:

    מושלם, ההיתי משלם לקבל ביס חחח

    1. שרה הגיב:

      קל להכין😊

  5. רחלי הגיב:

    מתה עליהם, ממליצה לפני האכילה לספוג את השמן בנייר סופג…

    1. שרה הגיב:

      בהחלט נכון

      1. סבינה אושרת הגיב:

        לפני שמתחילים לטגן את הלטקס הכינו בקערה קטנה שמנת חמוצה עם בצל ירוק קצוץ, מלח ופלפל שחור. וכשלטקס מוכנים אוכלים אותם עם מטבל השמנת החמוצה.
        ממש טעים

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו