יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

כרובית חגיגית בתנור!

זו בהחלט מנה מרשימה, מעולה לצמחוניים ולאוהבי כרובית,(מי לא אוהב כרובית?!)

14:20 ,29/08/22
קרדיט: מיתוך עמוד האינסטגרם שלי chaya_ben
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

פרח כרובית, : חיה בן.
1 ראש כרובית בינוני
חצי כוס שמן זית
1 שן שום כתושה דק
כף צילי גרוס
3 כפות סילאן
פלפל גרוס לפי הטעם

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
ננקה היטב את ראש הכרובית !
נחלוט במים רותחים כ 10 דקות עד שמעט מתרכך,
נעביר למי קרח
נייבש אותה היטב!
נחממם תנור על 180
נמרח את הכרובית במחצית מהמרינדה שהכנו,
נכניס לתנור ל 30 דקות,
נוציא ונמרח את יתר המרינדה
נגביר את התנור ל200 מעלות וניתן לכרובית להשחים מעט,
נגיש עם טחינה (אפשר גם עם גולמית )

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

9 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יונה הגיב:

    אחלה מתכונים יש לך, הסתכלתי גם בעמוד שלך, ממש מוכשרת

  2. סורי הגיב:

    נראה מתכון פצצה, ההיתי רק שמה לב לתמונה מגרה יותר

  3. רעות מויאל הגיב:

    אלופה

  4. חנה הגיב:

    צילי אוסם הולך עם זה אש

  5. חנניה הגיב:

    נישמע וניראה סוף הדרך

כתבות נוספות של חיה בן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו