יום שני, 30/06/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

כנפיים פיקנטיות מתובלות

כנפיים פיקנטיות מתובלות בתבלין גריל...קל, פשוט להכנה וטעים

15:30 ,08/11/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

1. בתבנית הנחתי קילו כנפיים שטופות וחצויות או שלמות, נקיות משומנים עד כמה שאפשר

2. הוספתי 3/4 כוס מים ו 2 או 3 כפות גדושות תבלין גריל (לבדוק אם הגריל מלוח, במידה ולא, יש להוסיף 1/2 כפית מלח)

3. מעסים את הכנפיים בתבלין הגריל.

4. מכסים התבנית בבנייר כסף ומכניסים לתנור למשך כשעה ורבע/וחצי (תלוי בתנור) בחום של כ 220 מעלות.
5. מורידים את נייר הכסף ומשחימים למשך כ15 דקות (או יותר אם יש צורך), יש להזהר מהשחמת יתר, עמ"נ שהכנפיים לא יתייבשו.
6. בתיאבון

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

13 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מרים ק הגיב:

    הכנתי לצהורים יצא מצויין תודה לך

    1. שרה הגיב:

      איזה כיף, תודה

  2. מרים מולאי הגיב:

    נראה אחלה מנסה עכשיו להכין לילדים תודה

  3. דידי הגיב:

    אין על המתכונים שלך

    1. שרה הגיב:

      תודה

  4. צופיה הגיב:

    חייבת לנסות גם, דרך אגב תמיד נהנת לעקוב אחרי המתוכנים הנהדרים שאת מעלה כאן

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

  5. רננה הגיב:

    מהמם

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

  6. אהובה חן הגיב:

    נראות פיקנטיות אש

    1. תודה רבה הגיב:

      תודה רבה

  7. לימור הגיב:

    מתכון שווה ונראה טוב

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו