חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
כיסונים עם תפוחי אדמה
כיסונים עם תפוחי אדמה בטעם משגע
מצרכים:
2 כוסות קמח מנופה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
למילוי:
2 בצלים קצוצים
3 תפו"א
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 בצל חתוך לפרוסות
אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית.
אופן ההכנה:
הבצק – את כל המצרכים של הבצק בקערה, וללוש עד לבצק אחיד רך וגמיש, לעטוף את הבצק בניילון נצמד, ולהכניס למקרר לשעתיים.
המילוי – לחמם 2 כפות שמן במחבת ולטגן את הבצל עד לצבע זהוב כהה, לשים את תפוחי האדמה בסיר עם מים על הגז ולבשל עד לריכוך, לשטוף את תפוחי האדמה ולקלף את הקליפה, לשים את תפוחי האדמה בקערה ולמעוך לפירה בלי גושים, להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב היטב.
הכנה עם המילוי – לפזר מעט קמח על משטח העבודה ולרדד לעלה דק, ולקרוץ עיגולים, לשים 1/2 כפית מהמילוי במרכז הבצק, להרטיב את שולי עיגול הבצק ולקפל ולהדק היטב (ראי/ה סרטון)
שימו לב – לקחת את הבצק הממולא, ולדחוף מעט פנימה עם האצבע במרכז הבצק, ולהדק את הקצוות ביחד.
האידוי – לשים מים כ-3/4 מגובה הסיר ולהביא לרתיחה, להוסיף כל פעם 6-8 כיסונים, ולבשל 1-2 דקות עד שהם צפים, ולהוציא לקערה, לשים מעט שמן בקערה כדי שהם לא ידבקו אחד לשני ולערבב
הטיגון – לחמם 2 כפות שמן במחבת, להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה קלה, להוסיף כל פעם 6-8 כיסונים, ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, ולהפוך לצד השני, ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוסיף מלח ופלפל שחור, ולהוציא לצלחת.
אפשר למלות בכל מיני מילויים – בשר, גבינות מה שאתם אוהבים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא
קרדיט: 1
קרדיט: 2
קרדיט: 3
קרדיט: 4
קרדיט: 5
קרדיט: 6
קרדיט: 7
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אלופה👏👏👏
כל הכבוד לך אלופה🔥
מושלם ונראה פשוט להכנה
יבורכו ידיך אלופה👏👏👏מהמם❤️
אלופה מהממת👏👏👏אין על המתכונים וההסברים שלך💥עוקבת תמיד🔥
אלופה מהממת הכנתי ויצא מושלם וטעים🔥❤️🔥❤️❤️❤️
אלופה👏👏👏💥💥💥🔥❤️🔥❤️❤️🔥🔥🔥❤️
אלופה👏👏👏
סמדר יקירתי התכון שלך משובח ביותר תמיד מלמד
אני צורכת קבועה של התוכן שלך
תמיד קל לי עם הסרטונים וההסברים שלך
וואי וואי את אלופה ברמות על👏👏👏
אין על המתכונים שלך🔥
ואו כמה חיפשתי את המתכון הנכון👏👏👏
אלופה מיוחדת💥מתכון מושלם🔥🔥🔥🔥🔥
סמדר המהממת 💥אין כל המתכונים וההסברים שלך💥עוקבת תמיד💥תודה לך האלופה שלנו👏👏👏
ואו איך אני אוהבת את זה💥אני רצה להכין💥תודה אלפה👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️
הטעם ברור, אבל הם גם ניראים טוב תותחית
ואו כמה חיפשתי מתכון כזה עם הסבר כמו שלך👏👏👏תודה אלופה תבורכי🔥
אלופה מהממת🔥אין על המתכונים שלך🔥
אלופה🔥
אהבתי אלופה🔥
ואו אלופה איזה הסבר מושלם👏👏👏ראיתי את הסרטון המלא👏👏👏אנין אכין בקרוב❤️
סמדר האלופה 🔥לא ידעתי שאת גם כותבת כאן, עוקבת אחריך תמיד ביוטיוב, בפייסבוק ועכשיו גם כאן🔥כל הכבוד לך❤️👏👏👏