יום ראשון, 08/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

כיסונים עם תפוחי אדמה

כיסונים עם תפוחי אדמה בטעם משגע

22:13 ,21/12/22
קרדיט: כיסונים עם תפוחי אדמה / כיסונים עם תפוחי אדמה בטעם משגע
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
2 כוסות קמח מנופה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
למילוי:
2 בצלים קצוצים
3 תפו"א
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 בצל חתוך לפרוסות
אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית.
אופן ההכנה:
הבצק – את כל המצרכים של הבצק בקערה, וללוש עד לבצק אחיד רך וגמיש, לעטוף את הבצק בניילון נצמד, ולהכניס למקרר לשעתיים.
המילוי – לחמם 2 כפות שמן במחבת ולטגן את הבצל עד לצבע זהוב כהה, לשים את תפוחי האדמה בסיר עם מים על הגז ולבשל עד לריכוך, לשטוף את תפוחי האדמה ולקלף את הקליפה, לשים את תפוחי האדמה בקערה ולמעוך לפירה בלי גושים, להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב היטב.
הכנה עם המילוי – לפזר מעט קמח על משטח העבודה ולרדד לעלה דק, ולקרוץ עיגולים, לשים 1/2 כפית מהמילוי במרכז הבצק, להרטיב את שולי עיגול הבצק ולקפל ולהדק היטב (ראי/ה סרטון)
שימו לב – לקחת את הבצק הממולא, ולדחוף מעט פנימה עם האצבע במרכז הבצק, ולהדק את הקצוות ביחד.
האידוי – לשים מים כ-3/4 מגובה הסיר ולהביא לרתיחה, להוסיף כל פעם 6-8 כיסונים, ולבשל 1-2 דקות עד שהם צפים, ולהוציא לקערה, לשים מעט שמן בקערה כדי שהם לא ידבקו אחד לשני ולערבב
הטיגון – לחמם 2 כפות שמן במחבת, להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה קלה, להוסיף כל פעם 6-8 כיסונים, ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, ולהפוך לצד השני, ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוסיף מלח ופלפל שחור, ולהוציא לצלחת.
אפשר למלות בכל מיני מילויים – בשר, גבינות מה שאתם אוהבים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

22 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. הודיה מתן הגיב:

    אלופה👏👏👏

  2. מיכלי שלו הגיב:

    כל הכבוד לך אלופה🔥

  3. רחלי הגיב:

    מושלם ונראה פשוט להכנה

  4. מלכה לוי הגיב:

    יבורכו ידיך אלופה👏👏👏מהמם❤️

  5. עוקבת תמיד הגיב:

    אלופה מהממת👏👏👏אין על המתכונים וההסברים שלך💥עוקבת תמיד🔥

  6. יהודית כהן הגיב:

    אלופה מהממת הכנתי ויצא מושלם וטעים🔥❤️🔥❤️❤️❤️

  7. רונית פוזיאלוב הגיב:

    אלופה👏👏👏💥💥💥🔥❤️🔥❤️❤️🔥🔥🔥❤️

  8. טובה לוי הגיב:

    אלופה👏👏👏

  9. תודה עליך אלופה הגיב:

    סמדר יקירתי התכון שלך משובח ביותר תמיד מלמד
    אני צורכת קבועה של התוכן שלך
    תמיד קל לי עם הסרטונים וההסברים שלך

  10. לילך דוד הגיב:

    וואי וואי את אלופה ברמות על👏👏👏

  11. שולה כהן הגיב:

    אין על המתכונים שלך🔥

  12. אביבה גמל הגיב:

    ואו כמה חיפשתי את המתכון הנכון👏👏👏

  13. בתי כהן הגיב:

    אלופה מיוחדת💥מתכון מושלם🔥🔥🔥🔥🔥

  14. חנה משיח הגיב:

    סמדר המהממת 💥אין כל המתכונים וההסברים שלך💥עוקבת תמיד💥תודה לך האלופה שלנו👏👏👏

  15. לימור דנאי הגיב:

    ואו איך אני אוהבת את זה💥אני רצה להכין💥תודה אלפה👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️

  16. גאולה הגיב:

    הטעם ברור, אבל הם גם ניראים טוב תותחית

  17. סיגי גמליאל הגיב:

    ואו כמה חיפשתי מתכון כזה עם הסבר כמו שלך👏👏👏תודה אלופה תבורכי🔥

  18. עופרה מיכאל הגיב:

    אלופה מהממת🔥אין על המתכונים שלך🔥

  19. ירושלמית הגיב:

    אלופה🔥

  20. עוקבת הגיב:

    אהבתי אלופה🔥

  21. שולה מזרחי הגיב:

    ואו אלופה איזה הסבר מושלם👏👏👏ראיתי את הסרטון המלא👏👏👏אנין אכין בקרוב❤️

  22. מיכל אוחיון הגיב:

    סמדר האלופה 🔥לא ידעתי שאת גם כותבת כאן, עוקבת אחריך תמיד ביוטיוב, בפייסבוק ועכשיו גם כאן🔥כל הכבוד לך❤️👏👏👏

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו