חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קאדה גבינות מהמטבח הכורדי במיוחד לשבועות !
באו ללמוד איך מכינים קאדה טעים מהיר ממש כמו במחנה יהודה!
קאדה גבינות
חצי קילו קמח
כפית סוכר
חצי כפית שמרים יבשים
3 כפות שמן
כפית שטוחה מלח
מים פושרים בהדרגה על לקבלת בצק נוח
נערבב את חומרי הבצק שהמלח אחרון ,
נוסיף כל פעם לבצק מעט מים עד לקבלת בצק רך וחלק ולא דביק! ונעים לעבודה
ניתן לבצק לנוח כחצי שעה,
נקרוץ לכדורים שווים בגודל כדור פינג פונג
למלית: גבינת חמד מגורדת בערך 200 גרם,
מ100 גרם של מוצרלה
אפשר להוסיף לגבינות תרד או בצל ירוק, (בתמונה הלכתי על קלאסי)
נרדד כדור דק דק נמלא בגבינות ונהדק טוב לצורת ירח נסגור טוב כדי שהגבינה לא תברח לנו,
נחמם מחבת נון סטיק על האש
נטגן אותם יפה עד להזהבה, (אפשר לרסס טיפה ספרי שמן על המחבת)
ואנחנו מוכנים!!
אפשרי להגיש ליד סלט רענן או מטבל מעניין… בתאבון !
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אפשר מקמח כוסמין?
עם לבן כן !
בחיים לא אכלתי מאכל כזה. נשמע מעניין