יום ראשון, 22/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

טאג'ין מסורת מרוקאית

טאג'ין מסורת מרוקאית כל כך טעים

20:01 ,24/09/22
קרדיט: טאג'ין מסורת מרוקאית / טאג'ין מסורת מרוקאית כל כך טעים
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
עוף
2 גזר
5 בצל
2 תפוח אדמה מתוק
דלעת
1/2 כוס שמן
פירות יבשים – מישמש, שזיפים, שקדים, תמרים, צימוקים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון
1 כפית כורכום

אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.

אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות ואת התמרים לחתוך לחצי כדי להוציא את הגרעין, לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף גזר ותפוח אדמה מתוק ולהמשיך לטגן עד שמתרככים מעט, להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן ולערבב מידי פעם, להוסיף תמריפ, שיזיפים, משמשים וצימוקים ולערבב, הוסיף 1 כוס מים ולהביא לרתיחה, להוסיף את התבלינים: מלח, אגוז מוסקט, קינמון, כורכום ופלפל לבן ולערבב, להוסיף את הדלעת ולערבב בעדינות, להנמיך את הלהבה ולהשיך לבשל עד שהמים מצטמצמים, לפזר את השקדים כשמגישים את המנה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

 

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

9 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יוכי הגיב:

    אלופה נראה מושלם

  2. מוכשרת הגיב:

    הקרנציות של השקדים המולבנים עושים את העבודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה יקירה

  3. טובה הגיב:

    מגרה אכין לחג תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  4. הודיה הגיב:

    מתכון אליפות תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

  5. גלית הגיב:

    מושלם לחג תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה וחג שמח✨

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו