חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
חם חם מבית שאן ככה קוראים למאפה הטעים הזה
חם חם טעים
16:35 ,28/08/23
קרדיט: הודיה בן חיון / חם חם טעים
חם חם טעים
אז מה צריך?
קילו קמח
2 כפות שמרים
1 סוכר וניל
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
שקית אבקת אפייה
כף מלח
3 וחצי כוסות מים פושרים כוס שתיה קרה
לסירופ:
חצי קילו סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון סחוט
אופן הכנה: נכין קודם את הסירופ ואז נתחיל עם הבצק בקערת מיקסר נוסיף קמח שמרים סוכר ואבקת אפייה נערבב נוסיף מים שמן ומלח נלוש נתפיח 10 דקות נוריד אויר ונתפיח עוד שעה נרדד אני קרצתי לבבות עם קורצן ונשים אותם על נייר אפייה חתוך לריבועים כדי לשמור על הצורה נתפיח עוד כ-20 דקות ונטגן בשמן עמוק בטמפרטורה 160 מעלות נטבול בסירופ ונהנה
קרדיט: הודיה בן חיון / חם חם טעים
אוהב את התוכן של הודיה בן חיון? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
נראה מושלם לגמרי ולגמרי השם של זה מגניב אלופה
אהבתי את צורת הלב!
שמעתי על זה פעם, אולי זו הזדמנות להכין
השם לגמרי מגניב אבל ניראה מלא שמן….
חחח קרעת אותי עם השם. המצאה שלך?
זה לא המצאה שלי ככה קוראים לזה בבית שאן