יום שני, 09/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

חלת פרמזן ועישבי תיבול ️

יש לי מקום שמור בלב לחלות, זה תמיד מזכיר לי בית, משפחה, שבת️ זו אומנם חלה פחות קלאסית ודי מפתיעה אבל מבטיחה שהיא הכי מנחמת שיש️

17:49 ,20/04/23
מתוך עמוד האינסטגרם שלי chaya_food
קרדיט: מתוך עמוד האינסטגרם שלי chaya_food / חגיגית ויפה!
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

חצי קילו קמח לחם (אל תוותרו עליו)

3כפות סוכר לבן

כף שמרים יבשים

1/3 כוס שמן

ביצה

כפית גדושה מלח

כוס מים

בקערת המיקסר נערבל היטב את חומרי בצק את המלח נוסיף בסוף

נניח להתפחה עד שמכפיל את הנפח

נקלע לחלות

ניתן התפחה נוספת

נבריש בביצה עם מעט סילאן

נקשט מעל בטימין טרי אפשר גם רוזמרין וזעתר

נחתוך קוביות חמאה קטנות נפזר על החלות

נאפה בחום של 180 מעלות

שכמעט מוכן נפתח את התנור נפזר מלא פרמזן ונחזיר לעוד כמה דקות ️ בתאבון !

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

תגובה אחת
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. דניאלה ש הגיב:

    שוווה, זה החלות שאעשה לשבת הלוואי יצאו לי יפות ככה

כתבות נוספות של חיה בן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו