חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
חלת פרמזן ועישבי תיבול ️
יש לי מקום שמור בלב לחלות, זה תמיד מזכיר לי בית, משפחה, שבת️ זו אומנם חלה פחות קלאסית ודי מפתיעה אבל מבטיחה שהיא הכי מנחמת שיש️
17:49 ,20/04/23
קרדיט: מתוך עמוד האינסטגרם שלי chaya_food / חגיגית ויפה!
חצי קילו קמח לחם (אל תוותרו עליו)
3כפות סוכר לבן
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
ביצה
כפית גדושה מלח
כוס מים
בקערת המיקסר נערבל היטב את חומרי בצק את המלח נוסיף בסוף
נניח להתפחה עד שמכפיל את הנפח
נקלע לחלות
ניתן התפחה נוספת
נבריש בביצה עם מעט סילאן
נקשט מעל בטימין טרי אפשר גם רוזמרין וזעתר
נחתוך קוביות חמאה קטנות נפזר על החלות
נאפה בחום של 180 מעלות
שכמעט מוכן נפתח את התנור נפזר מלא פרמזן ונחזיר לעוד כמה דקות ️ בתאבון !
אוהב את התוכן של חיה בן? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
שוווה, זה החלות שאעשה לשבת הלוואי יצאו לי יפות ככה