חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
בורקס תרד וגבינות
בורקס תרד וגבינות מתכון קל וטעים מאוד
מצרכים:
עלי תרד
בצק עלים
150 גרם גבינת פטה
50 גרם גבינה שמנה
2 כפות גדושות גבינה רכה
מעט פלפל שחור – לא חובה
אופן ההכנה:
לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה.
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע)
לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע.
לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב.
להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה! קישור לסרטון המלא
קרדיט: 1
קרדיט: 2
קרדיט: 3
קרדיט: 4
קרדיט: 5
קרדיט: 6
קרדיט: 7
קרדיט: 8
קרדיט: 9
קרדיט: 10
קרדיט: 11
קרדיט: 12
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
יאמי✨
גבינת פטה זה עףף
ניראה מהמם, אוהבת לעקוב אחרי המתכונים שלך כאן את נראת מקצועית בטירוף
אהבתי אלופה
את אלופה ומתכונים שלך מעולים תודה רבה מועדים לשמחה
ואו אלופה
תודה רבה✨
נראה שווה מאודד הכי חשוב שהבשר יהיה משובחחח
אם עושים אם את זה ממולנ בבשר כמובן
כן כמובן אפשר גם למלא בבשר✨
נכון גם טעים וגם מראה יפה✨
ואו חייבת להכין תודה אלופה✨
תודה רבה✨
אוהבת את המתכונים שלך ועוקבת אחריך תודה
תודה רבה✨
איזה יופי וטעים מושלם
תודה רבה✨
אלופה
תודה רבה✨
ואו מתכון קל איזה יופי
תודה רבה✨
תודה רבה✨
אין על המתכונים שלך ימעלפת
תודה רבה✨
מתכון כתוב מתוך ספר המתכונים שלי בורקס תרד וגבינות מתכון קל וטעים מאוד🔥🔥🔥אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה!🔥 קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw🔥