חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פררו רושה בריא יותר
פררו רושה בריא תוצרת בית למתכונים נוספים לחצו עוקב
100 גרם שוקולד מריר 70%.
2 כפות שמן קוקוס
3 כפות חמאת אגוזי לוז
6 כפות אגוזי לוז טחונים או קצוצים
1 כף סירופ מייפל/סילאן טבעי
קורט מלח
12 אגוזי לוז שלמים
לקישוט:
80 גרם שוקולד מריר, מומס
6 כפות אגוזי לוז טחונים/קצוצים
איך מכינים:
שוברים את השוקולד המריר לקערה חסינת חום.
מוסיפים את חמאת אגוזי לוז, שמן קוקוס סילאן.
מניחים את הקערה על מחבת עם מים רותחים בעדינות (יש לוודא שהקערה לא נוגעת במים).
מחממים את התערובת עד להמסה מלאה.
מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים יחד עם קורט מלח.
משאירים את התערובת להתקרר מעט ואז מעבירים למקרר ומניחים ל-2-3 שעות להתייצבות.
השתמש בכף גלידה כדי לגרוף את התערובת.
לוחצים אגוז לוז שלמים באמצע ומגלגלים בין כף היד לכדור.
מניחים את הכדורים על מגש מכוסה בנייר אפייה ומצננים במקפיא למשך 30-60 דקות.
ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים פנימה את אגוזי הלוז הטחונים – זה יעניק לו את המראה הקלאסי של פררו רושה.
טובלים כל כדור בשוקולד ומוודאים שהוא מצופה היטב.
מניחים בחזרה על המגש ומחזירים למקפיא עד שהשוקולד מתייצב.
תהנו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אששש אחלה מתכון הלוואי יצא לי ככה
מושלם בטירוף וגם נראה טוב,
אחד המושלמים, אלופה
איזה כייףףףף תודה אשמח לעוקב
מתכון שווה לגמרי, הכנתי ויצא מושלם. תודה רבה
איזה כייףףףף תודה אשמח לעוקב
קינוח מושלם לחג, מקווה שיצא טוב
באמת נראה מושלם ופוטוגני אלופה
רק מעדכנת שהכנתי לשבת וכולם התעלפו. שלחתי אותם לכאן שיקחו את המתכון תןדה רבה ושבוע טוב
וואווו ריגשת איזו אלופה 👏👏 שבוע מבורך 🙏
איזה כייףףףף תודה אשמח לעוקב
להוסיף לתערובת תמרים זה מעיףףף
לא הבנתי איך כדורי שוקולד הם פררו רושה עד שקראתי את המתכון, גאוני
תודה 🙏