יום שישי, 25/04/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פטריות מצופות בפירורי לחם – אפויות בתנור או מטוגנות

מעולה כנשנוש או כתוספת, מתכון קריספי וטעים

16:34 ,30/10/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:

2 קופסאות שימורי פטריות שלמות מסוננות ממים (אפשרי יותר)
2 ביצים טרופות בקערה + 1/2 כפית מלח (או פחות, תלוי בתיבול פירורי הלחם)
1 כוס (או יותר, תלוי בכמות) פירורי לחם מתובלים – אני השתמשתי בפירורים בטעם ברביקיו עם שומשום – מהמם!!!

אם בוחרים לטגן, יש להכין לפי השלבים הנ"ל, לחמם שמן עמוק בסיר טיגון ולטגן.

אופן ההכנה:

1. מכינים צלחת עם ביצים טרופות, וצלחת עם פירורי לחם

2. מניחים נייר אפייה בתבנית רחבה ושטוחה ומשמנים את הנייר בשמן או בתרסיס שמן

3. טובלים כל פטריה שלמה בביצה טרופה ולאחר מכן טובלים בפירורי הלחם

4. מניחים את הפטריות זו לצד זו ומרססים תרסיס שמן מעל כל הפטריות

5. מכניסים לתנור לאפייה של כ 220/240 מעלות, למשך כ 20/30 דקות עד שהפטריות מזהיבות (תלוי בתנור!!! ולכן יש לבדוק כל רבע שעה)

6.  בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. חגית משה הגיב:

    באמת נראה טוב

  2. חזקי נויברט הגיב:

    פטריות מצופות??? זה חדש לי

  3. אין על המתכונים שלך הגיב:

    יצא עגול ממש יפה, שווה לנסות

  4. דינה אלנתן הגיב:

    יאוו אחד המתכונים השווים שלך וגם נראה מעולה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו