יום רביעי, 22/01/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עלי גפן ממולאים בשר סמדר יפרח

עלי גפן ממולאים בשר ואורז בניחוח לימוני

07:06 ,24/10/22
קרדיט: עלי גפן ממולאים בשר סמדר יפרח / עלי גפן ממולאים בשר ואורז בניחוח לימוני
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לרוטב:
מלח לפי הטעם
3 כפות שמן
מיץ מ-2 לימונים סחוטים
2 בצלים גדולים קצוצים – 1/2 כמות לשמור בצד
10 שיני שום קצוצים – 1/2 כמות לשמור בצד
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות גדולות

מצרכים למילוי:
1 בצל גדול קצוץ
6 שיני שום קצוצים
אורז מבושל
בשר בקר טחון
ועלי גפן
לערבב את כל מרכיבי המילוי בקערה, מלבד עלי הגפן להניח בצד

אופן ההכנה:
לטגן חצי מהבצל עד לריכוך, להוסיף חצי מהשום ולטגן עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולערבב כל הזמן, להוסיף מלח ולערב, להוסיף כ-3/4 כוס מים ומיץ הלימון ולערבב, להוסיף עלי הגפן שהצד האחורי של העלה כלפי מטה ולכסות את כל המחבת וליצור מעים שמיכה, (לא משנה עם העלים קרועים) להנמיך את הלהבה ולכסות את המחבת.
לשים עלי הגפן על משטח העבודה ולחתוך את הגבעול, הצד היפה כלפי מטה, לשים מהמילוי לאורך ולגלגל עד לאמצע העלה, לאחוז את הקצוות כלפי האמצע ולהמשיך לגלגל עד הסוף.
להגביר את הלהבה ולשים את עלי הגפן הממולאים צמודים אחד לשני, מדופן המחבת ועד האמצע, ולמלא את כל המחבת, לפזר מעל עלי הגפן הממולאים את הבצל והשום הקצוץ ששמרנו בצד, לכסות בעלי גפן את כל המחבת על עלי הגפן הממולאים ושוב ליצור מעין שמיכה.
להנמיך את הלהבה לבינונית, לכסות את המחבת, ולבשל כ-25 דקות, עד שכמעט ואין נוזלים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

קרדיט: 9

קרדיט: 10

קרדיט: 11

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

12 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. חגית כהן הגיב:

    הסבר מושלם גם ראיתי את הסרטון💥אין על המתכונים שלך👏👏👏

  2. גלית דוד הגיב:

    כל הזמן הייתי קונה, עכשיו אני אכין, אין כמו הטעם של הבית🔥🔥🔥❤️❤️❤️💥💥💥💥💥❤️❤️❤️

  3. זיוה קמחי הגיב:

    תמיד קניתי מוכן, עכשיו אכין אהבתי מאוד❤️

  4. מיוחדת הגיב:

    הסבר מושלם✨אכין אלופה💥

  5. יונית הגיב:

    הכנתי יצא 🔥 כולם עפו על זה תודה אלופה

  6. ירדנה הגיב:

    וואו מתכון מעולה אלופה

  7. מוכשרת הגיב:

    לא ההיתי מתנגד לשבת על מנה כזו עכשיו. נראה מושלם

  8. סיגי הגיב:

    מושלם אהבתי

  9. ירמי הגיב:

    יאמי כל הכבוד על ההסבר

  10. יונית הגיב:

    ואו נראה פצצה והסבר מושלם אהבתי

  11. חני הגיב:

    איזה מתכון מושלם

  12. קטונטי הגיב:

    מנה משגעת, חייב רק שהעלים יהיה מאודי טוב טוב אחרת אתה מרגיש שאתה אוכל בשר בשקית חחח

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו